Racing'cinin arabayla ite kaka ölümüne mücadelesi

araç sürücüsü şeridine geçecekken racing birden araya dalıyor arabaya çarpıp devam ediyor ben arabanın yerinde olsam yamulturum o motorcuyu ne korna çalıyor ne birşey direk araya dalıyor düşecek tırın altına girecek sonra al başına belayı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Araba kendi şeridinde gidiyor.Suç makas atmaya kalkan motorcuda.Makası beceremeyip son anda tırın altına girmektense arabaya sürttürüyor.G.tü kurtardığına dua edip suçunu kabul etmeli ve arabanın hasarını karşılamalı.

ben orada sadece sapağı kaçıran kızgın bir otomobil sürücüsü görüyorum.

ilk aralıktan yoluna devam etmek için tırın arkasına giren bir otomobil sürücüsü görüyorum.

sapağı kaçırdığı için dikkati dağılıp aynasına bakmadan şerit değiştiren bir otomobil sürücüsü görüyorum.

yazınızdan sonra videoyu tekrar tekrar izledim ve bunlardan başka bir şey göremedim.

eğer o araç sol şeritten sağ şeride geçmeye çalışsaydı minibüs ilerlediğinde minibüsün arkasına geçerdi.

valla şehir içi trafiğinde ister oto ister motosiklet kullanayım; beni öpsen o tırın arkasına geçmem. dediğim gibi araç sürücüsü sapağı kaçırdı.

ayrıca dediğiniz gibi bile olsa aynaya bakmadan şerit değiştirdiği gerçeğini değiştirmez.

valla bi ben safım; kör nokta aynasız araç kullanmıyorum. motosikletimdeki kör aynaları sürekli çalınıyor buna rağmen hep takıyorum. daha geçen gün buna benzer bir şey yaşadım ve araç sürücüsünü uyardım.

ilk üç cümlemin neresi yanlış anlayamadım? adamın ne yapmaya çalıştığını bir ben mi yanlış anladım? çarpma anından öncesine dikkat etmem yanlış mı?

Birinci sıkıştırmayı bilinçli olarak yapmamış. Motorcu sağından hızla geçiyor ben olsam bende farkedemem. Ama ikinci sıkıştırmada adam her türlü hakareti hak ediyor. Motorcu önündeki arabanın önündekini de takip etmek zorunda. Araç sürücüsü dangoz diye motorcu da aynı şekilde davranmak zorunda değil. 5 Saniye bekle sonra solla ne olur hararet mi yapar motorun. :farao:

Motorcu sağdan geçerken arabanın aynasına çarpıp yatırıyor aynayı, iyi izleyin ondan sonra yok adam hayvan gibi geliyo falan diyin. Ben olsam ben de aynısını yaparım, istanbulda da arabanın aynasına çarpıp kaçan motorculara çok sövüyorum fakat yapacak bi şey yok trafikten faydalanıp kaçıp gidiyolar.

araba sürücüsü haklı arkadaşlar.. bana bi motorlu böyle çarpacak arkasından da kaçacak.. vay vay vay vay... :queen:

motosiklet sürücüsü bariz şekilde hatalı. hatanın arabada olduğunu söylemek için trafik kurallarından bihaber olmak gerek.

Araba 2. defa bilerek motorcunun üstüne çıkmış, cezası biber spreyi ve direk dalmaktır.

Gördüğüm kadarıyla arabalı adam normal şeridinde gidiyor motorcu makas atmaya çalışırken çok yakın geçiyor. Trafikte o şekilde makas atmak zaten yasak motorcu %100 suçlu. Tabi arabalı adamında sıkıştırarak durdurması hatalı

otomobildeki adam haklı
böyle motorcuyu savunmam arkadaş
hepimiz zaman zaman yaparız dengesiz sürüşlerde önemli olan haklı haksız ayrımını yapabilmektedir

sanırım kimsenin farketmediği birşey var , siyah araç tırı sollamaya giriştiğinde tam karşı şeritten üstüne gelmekte olan kırmızı bir araç var , onu farkedip sağa doğru yani tıra doğru direksiyonu kırıyor , tam bu an da motorun siyah aracı sağından geçme anı oluyor , yoksa araç tırın arkasına falan girmeye çalışmıyor , sağa doğru bir girişim yapmasaydı motosiklet sürücüsü rahatlıkla oradan geçebilirdi , hatta aralarından değil tabiri caizse makas denilen şekilde geçebilirdi.

İlk Motosikletin arabaya makas atarak geçmesi yanlış zaten geçiş esnasında arabanın aynasını ters çeviriyor ve motosikletçi uzayıp geçiyor ikinci ve en büyük yanlış ise otomobil sürücüsünün motosiklete yetişebilmek için kendini ve diğer sürücüleri tehlikeye atarak ve karşı şeritide ihlal ederek bir sürüş yapıyor. Burda şimdi hiç birimiz şu hatalı bu hatalı diyerek suçlu aramayalım bu şekilde araç kullabileceğini zanneden zihniyet suçlu .Bırakın kendi hayatlarından vaz geçmeyi tehlikeli bir sürüşte belkide okula kızını almaya giden yada işe gitmeye çalışan yada hastaneye giden v.s. v.s insanlarında hayatına mal olabileceğini düşünemeyen zihniyet suçlu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar