Racing Sisy Bar

Motosikleti
DOMİNAR 400
Evet konu başlığı saçma olacak ama

Chopper model aracım vardı vedalaşıp satışını yaptık.

Yeni araç olarak tür değişikliğine gitmek istiyorum. Racing araç bakıyorum.

Artçı konusunda chopper modelde sisy bar falan vardı rahat oluyordu. Racing modellerde de artçı için sisy bar tarzı bir çözüm yapılabilir mi?

Güzel durmasından değil de artçının rahatlığı için racing araçlarda ne yapılabilir?

Gören duyan var mıdır acaba?

Motosikleti
Ns200 15"
Güzel bir işçilikle yapılabilir, bu tarz motosikletlere çanta taktıklarını gördüm sizde çanta yerine bar takabilirsiniz. Elbette estetik olarak kötü olacaktır.

Motosikleti
BWS 100
Xmax’lerdeki gibi kibar birşey olabilir.
Yada temizi topcase takacaksın, önüne de bir sırt ped’i. Öyle de çözülebilir.

Motosikleti
DOMİNAR 400
Güzel bir işçilikle yapılabilir, bu tarz motosikletlere çanta taktıklarını gördüm sizde çanta yerine bar takabilirsiniz. Elbette estetik olarak kötü olacaktır.

Estetiklik pek derdim yok Sadece rahatlık önemli

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------

Xmax’lerdeki gibi kibar birşey olabilir.
Yada temizi topcase takacaksın, önüne de bir sırt ped’i. Öyle de çözülebilir.

Topcase değil de Xmaxlerdeki gibi istiyorum aslında ama yaptırabilir miyiz yoksa satılıyor mudur acaba

cok zor bir sey değil. Sen bile tasarlayabilir güzel bir kaynak iscilği ile yaptırabilirsin.Tabi katlanır yaparsan daha mantıklı olacaktır. Artcın olmadıgında cok da dıkkat cekmez. dediğim gibi kendin tasarla bir iki model kuyrugun sağlam noktalarını belirlemen gerekli önce.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Estetiklik pek derdim yok Sadece rahatlık önemli

Eminim konunun farkındasındır ancak tekrar hatırlatmak isterim; Estetiklik derdi olmayıp, rahatlık arayan birisi için artçılı kullanımda racing doğru tercih olmayabilir. Artçılı kullanıma daha uygun motorlara (tarza) bakmanı tavsiye ederim.

motorun ne olduğuna göre değişmekle birlikte agresif bir oturuşu olan 600 cc üstü güçlü bir spor motosikletten bahsediyorsan , artçın sisy bara her yaslanışında rüzgarı çılgınlar gibi yer konfordan çok eziyet çeker sende yatık oturucağın için doğal olarak konforlu olmaz ama sport touring sınıfı bakarsanız daha rahat edebilirsiniz ikinizde çünkü spor motosikletlerde artçı selesi ve artçı basamakları rahat değiller hem basamaklar yukarıda hemde. sele size daha eğik durucak gibi konumlu oluyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sport tipte motosiklette arkada sisy bar olsa da oturuş posizyonu ona yaslanmaya uygun değil, yani olsa da ona yaslanılamayacak, gereksiz kalacak. Artçı rahat etsin diyorsanız ss tarzı motosiklet bakmayacaksınız. Bu tarz motosikletlerde artçı olmaz, olursa da çok kısa süreliğine olur.

racing makinelere mono kapak yapıyorlar artçı oturmasın diye. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yine racing dediğimiz ama nispeten dik oturuşlu Cbr 250, Pulsar Rs 200 gibi bir makine alacaksanız arkaya topcase takmak da kötü bir fikir olmayabilir. Hem eşya koyar hem de artçınızın sırtını yaslamasını sağlarsınız. Bu tip motorlarda topcase çok çok kötü durmuyor. Tabi ki Zx-6R ya da R6 aldıktan sonra arkasına topcase takın diye öneride bulunmuyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar