Racing Scooterlar

Merhabalar herkese. Bir süredir,scooter ile İstanbul'da trafiğe karışmış durumdayım. 6 ayı geçti sanırım bu maceraya atıldığım.

Aldığım scooter,tecrübesizliğe bağlı olarak aldığım için,küçük de olsa yordu. Çok büyük masrafları olmasa da servise taşıdı bizi 3-4 kez,bakım dışında 1 sefer de yolda bıraktı.

Şimdi bugün itibariyle motoru satmış olacağım,sabah alıcı ile görüşüp satışı tamamlayacağız.

Yaza girmeden,yeni bir motor almak istiyorum,ama farklı olsun bu sefer diye,bir süredir Gilera runner st,derbi gp1,gilera dna180 tarzı motosikletlere bakınıyorum. Fakat sıkıntı şu,bu motosikletler,hep eski model bi st 200 lerin biraz daha yenisi var. Bu tipte,bu performansda yeni model motosikletler yok mu? Varsa nelerdir? Araştırıyorum,ama bulamadım bir türlü. Zaten bu baktığım modeller de piyasa çok az sayıda var,güvenilir mi o da şüphe uyandırıyor bende çünkü modelleri eski.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

honda forza?

honda x-adv? - bu forzadan daha uygun gibi gözüküyor tarz olarak

Son düzenleme:
Cevaplar için teşekkürler. Honda x-adv güzelmiş ama bulamadım Türkiye'de satışını.

Vespalara ise bakıyorum GTS 300lere,ama tabi döviz bazında olunca pahalı oluyor.

Aprilla Scrabeo 200ler de hoşuma gitmeye başladı var mı kullanan acaba?

Scrabeolarin baya bi fani var. Öve öve bitiremiyorlar. Xadv ye bende hasta oldumda fiyat çok uçuk.

Beverly ya da scarabeo bana uygun görünüyor. Bunlardan birini alacağım,yardımlar için teşekkürler herkese.

Doğru sitede bulunuyor,ama 2017 güncel fiyat listesinde bulunmuyor.

sahibindende geçen haftaya kadar kırmızı renk bitane vardı satılık ,fiyatı 56 bin küsürdü,,satılmış herhalde ilanı kaldırmışlar

56bin mi? Çok teşekkürler onu eleyebiliriz :D

Yarın bir adet beverly 250 görmeye gideceğim temiz alete benziyor ısınırsam,ustaya gösterip sıkıntı çıkmaması durumunda alırım.

scarabeolar anladığım kadarıyla hız konusunda gayet tatmin edici. ama yeni kasasını getirmiyorlar diye biliyorum.

Beverly tatmin etmez ise scarabeoları araştırmaya devam edeceğim. Temiz 2.eli yormaz gibime geliyor,sonuçta yorumlara göre sağlam makina algısı oluşturdu bende.

Bugün motoru sattığımı gören bir arkadaş,kendi motoran crazy 125 ini satmak istedi bana,fiyatı uygun tutuyor. Benim eski servisle aynı servise gidiyoruz motoru biliyorum,fakat Çin almak gibi bir düşüncem asla yok artık.

Hocam hiç kafa yorma eskinin derdi ile uğraşacağına yeninin borcu ile uğraş, imalatı sona ermiş motor alma parça sorunu çekersin senin arzunu Yamaha X-Max ile çözülür, 250 liği ile tatmin olursun istersen 400 lüğü de var ama vergi dilimi sorunundan fiyat bayağı yüksek ,2.eli kuvvetli hemen satarsın, hiç kafanı boşuna yorma hocam, selamlar.

Hocam hiç kafa yorma eskinin derdi ile uğraşacağına yeninin borcu ile uğraş, imalatı sona ermiş motor alma parça sorunu çekersin senin arzunu Yamaha X-Max ile çözülür, 250 liği ile tatmin olursun istersen 400 lüğü de var ama vergi dilimi sorunundan fiyat bayağı yüksek ,2.eli kuvvetli hemen satarsın, hiç kafanı boşuna yorma hocam, selamlar.

Haklısın ustam,beni çok doğru anlamışsın bir yerde. Xmaxler de güzel aletler. Motosiklet çok değişik olay,bindikçe binesi geliyor insanın. Şimdi bi cahillik yaptık Çin kullandık 6 ay kadar İstanbul'da. Daha önce motosiklet yazlıkta falan işte kullanıyorduk,kullanmak denirse.

Benim Çinliyi geçen ay satma kararı aldım zaten, bugün sattım. Motosikletle biraz da uzun yol yapmak istiyorum,ekipman her şey full artık zamanı geldi diye düşündüm. Bir sefer evden ataşehirden benim çinliyle çıktım Şileye,yol mu gittim eziyet mi çektim anlamadım yani. O yüzden,arkamı düşündürmeyecek bir şeyler düşünüyorum xmaxler zaten güzel,ama bu beverlyler de hoşuma gitti,piaggioya da güvenilir heralde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar