Racing motora telefon tutucu sorunu

https://photos.app.goo.gl/swybniUWpoS3YPXy7

https://photos.app.goo.gl/W5rZfDUQE5q7zix98

Buyrun beyler cbr250 için yağmur korumalı %100 çözüm. Resimde kötü durmasına karşın gayet iyi oldu. Telefonu koyduğunuz yer çıkabildiği için sürekli yer kaplamıyırda.

ahe

çözümünü söylüyorum rayzinkçi cbr250 kullanıcısı kardeşim ilk başta façan yansın madem rayzinkçisin bu tarz kostik itemlerini bilmen gerekir senin merhemin bak burda :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

google: ram mount

arat tr de satanlar var araştır

Son düzenleme:
Racing diye bir sınıf yok zaten. Onun için, ha racing demişsiniz ha hatice demişsiniz, fark yok.
Bir sınıfa sokmak gerekirse spor demek daha uygun. Superspor varsa bunun normali de olması lazım, değil mi?
Telefon tutucu olarak yapışkanlı aparat makul gözüküyor ama boyaya zarar verir mi meselesi de var.

aga boşver; burada konuya çözüm bulamayan her tip bişileri eleştirmeye çalışır.

Eleştirecek şey bulamazlarsa TDK olur yazım yanlışlarına laf yapar.

Bütün motorlara telefon tutacağı takılabilir; motosiklet bir ulaşım aracıdır. Navigasyon ihtiyacı da yürürken bile olabiliyor. şekil şukul a takılıp insanları soğutmayın şu forumdan.

Doğru söylüyorsun valla biz sorunumuzdan bahsediyoruz adam sidik yarıştırmaya çalışıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

çözümünü söylüyorum rayzinkçi cbr250 kullanıcısı kardeşim ilk başta façan yansın madem rayzinkçisin bu tarz kostik itemlerini bilmen gerekir senin merhemin bak burda :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

google: ram mount

arat tr de satanlar var araştır

[url]https://i.hizliresim.com/bVMXbG.jpg[/url]

[url]https://i.hizliresim.com/dvZdb7.jpg[/url]

Eyvallah aga, aklımda bişeyler belirlemistim sen bunu atınca kafa karıştı yine

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------

Valla size tavsiyem ayna bağlantılı telefon tutucu yazıp aratmanız. Motorun vidalı olan heryerine takabilirsiniz. Depo hem vucuda çok yakın kalıyor görmeniz için kafanızı eğmeniz gerek hemde sağlıksız 600 ve üzeri racinglerde depo kapagının önünde motosiklet üzerine yattığınız zaman çene kısmının girebilmesi için bir oyuk bir tasarım vardır o tip tutucularla bu pozisyonu engelleyebilirsiniz.

600 lük değil ama depo yine uygun gelmiyor yol takibine direk etki ediyor, ayna da motorun dıs kısmında kalıyor mecbur gidona yüricez

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

https://photos.app.goo.gl/swybniUWpoS3YPXy7

https://photos.app.goo.gl/W5rZfDUQE5q7zix98

Buyrun beyler cbr250 için yağmur korumalı %100 çözüm. Resimde kötü durmasına karşın gayet iyi oldu. Telefonu koyduğunuz yer çıkabildiği için sürekli yer kaplamıyırda.
Açık olsada olur telefon su geçirmiyor , teşekkür edeyim bunada bi bakıcam

Arkadaşım commuter mi diyeyim anasını sattımın motoruna ne bekliyorsun yani, laf çakacam diye nöbette bekliyorsunuz varya. Supersport demiyorum racing diyorum, nasıl bir kafaya sahipsiniz hemen bi yerme peşindesiniz. Allah akıl fikir versin

Reys cihaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

[/COLOR]

Telike de.
Exc racing ajdlsjşdsh

Motoruma.com mağazasına git orada var . Mağazanın reklamı da var sitede

ahe

drag yapın bence exc450 vs cbr250 kaybeden kazanana white chocolate mocha ısmarlasın

drag yapın bence exc450 vs cbr250 kaybeden kazanana white chocolate mocha ısmarlasın
Gerek yok ben ona hertürlü white chocolate mocha'sını ısmarlarım. Ama ona şöyle okkalı,sert bi türk kahvesi üstüne de bir bardak su iyi gelir. İstanbula gelirsen beklerim telike

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------

Motoruma.com mağazasına git orada var . Mağazanın reklamı da var sitede
Eyvallah agacım

ahe

Gerek yok ben ona hertürlü white chocolate mocha'sını ısmarlarım. Ama ona şöyle okkalı,sert bi türk kahvesi üstüne de bir bardak su iyi gelir. İstanbula gelirsen beklerim telike

Yarışıcaksanız izmirin asfaltında peg sürten adam istabulda rossi olur. İzmilileri küçük görmeyin sallandırırlar.

EDİY izmirin asfaltını bilen bilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------

Eyvallah agacım

Adamsın beee adam. Teşekkür ederim dostum :D faymoka yı tercih ederim ama misafir bulduğunu yermiş. Umarım kötü bişe çıkmaz :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------

Yarışıcaksanız izmirin asfaltında peg sürten adam istabulda rossi olur. İzmilileri küçük görmeyin sallandırırlar.

EDİY izmirin asfaltını bilen bilir

Ben çok yatıramıyorum motoru. Yeni başladım motosiklet sürmeye.

ahe

Adamsın beee adam. Teşekkür ederim dostum :D faymoka yı tercih ederim ama misafir bulduğunu yermiş. Umarım kötü bişe çıkmaz :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------

Ben çok yatıramıyorum motoru. Yeni başladım motosiklet sürmeye.

Geçen gün bornova virajını turuncu exc ile peg sürte sürte siz değilmiydiniz

Şöyle bir cevap geleceğini bilsem yemin ederim başlığı açmazdım, sanki ben burda cbr 250 racing motordur tartışması için konu açtım. Elbette biliyorum motorumun supersport olmadığını ancak görünüşü gereği biz motorcular arasında racing diyoruz, tamam hadi telefon tutucunun canı cehenneme ben bu motora yapısal olarak ne diyecem maxi scooter mı, sport touring mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:09 ----------

Eyvallah bro Adamsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:10 ----------

Asıl ben teşekkür ederim "sibiyar 250 reyzink değil" demediğin için 😂

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:22 ----------

Bunu araştıracağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:23 ----------

Eyvallah, bu da aklımızda bulunsun teşekkürler

CBR 250R diye başlık açsanda olurdu kardeşim :)

hocam merhaba eski bir hort olacak. ram mount baktım ama ufacık bir aparatı 240 liraya koymuşlar. üstelik bunu yapan letgo satıcısı değil moto aksesuar firması. ne desem bilemiyorum, malzemeyi kendim çizip 3d baskı ile çıkaracağım. bu kadar düdükçü bir firma olamaz oha dedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar