Racing MOTOR EĞİTİMİ

Arkadaşlar Günaydın,
Hondanın GS eğitimleri ve Rahmi Barutçu veya Murat Denizhan hoca gibi eğitmenlerin verdiği eğitim genelde Touring, Endro tarzı motorlar için daha yarayışlı olduğunu düşünüyorum, Racing motorlar için daha profesyonel olarak ders veren hoca veya kurum varmıdır?
Saygılar.. İyi Forumlar.

sanırım bu iş için pist falan lazım bak şimdi bende merak ettim tr de racing eğitim verecek kimse yada kurum yok mu

Yani mantık olarak aşağı yukarı aynı fakat, illaki racing' motorun ekstra hassas noktaları vardır, sonuçta endro tipi motorlarda onlar gibi yatmıyorsun vs..

sanırım bu iş için pist falan lazım bak şimdi bende merak ettim tr de racing eğitim verecek kimse yada kurum yok mu

senin mesajının bir üstünde eğitim veren yerin web adresini yazmışım nasıl bir mantıktır hala eğitim veren yokmu diye soru sormak.

DKN

bu tarz konular çok sıkıcı olmaya başladı. cevabını rahatlıkla bulabileceğiniz konuları açmayın arkadaşlar

bu tarz konular çok sıkıcı olmaya başladı. cevabını rahatlıkla bulabileceğiniz konuları açmayın arkadaşlar

Dostum forumda aradım bulamadım, hergün değişiyoruz.. yenileniyoruz.. gelişiyoruz.. forumun amacı insanların bir birine yardımcı olması fikir alış verişi yapması değilmi?
Belki yeni bir kurum yada yeni bir fikir var? 2006 daki bilği ne derece faydalı olabilir? Ben ce bu kısmı tartışılır..
Bence foruma sen bir göz at, en son nezaman böyle bir bilgi paylaşımı olmuş diye..
Saygılar.

senin mesajının bir üstünde eğitim veren yerin web adresini yazmışım nasıl bir mantıktır hala eğitim veren yokmu diye soru sormak.

kusura bakma hocam ben mesajı yollarken mesajı yazdıktan sonra cevapla butonuna biraz gec bastığım için sizin mesaj yazdıktan ve cevapladıtan sonra gördüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar