racing motor alıcam ne tavsiye edersiniz??

arkadaşım bak ben eczanede çalışıyorum sen cbr 600 al sagın solun kırıldıgında ilaçların benden ayrıca kötü kaza yapıp hastanede yatarsan serum felanda benden sen yeterki ilk motorun olarak cbr 600 all ::stretche::stretche::stretche::stretche::stretche

ELINT' Alıntı:
::stretche ::stretche arkadaşım bak ben eczanede çalışıyoz sen cbr 600 al sagın solun kırıldıgında ilaçların benden ayrıca kötü kaza yapıp hastanede yatarsan serum felanda benden sen yeterki ilk motorun olarak cbr 600 all ::stretche::stretche::stretche::stretche::stretche
Kopan kolu seloteyple tutturmak zor oluyor, benden söylemesi :wiinkk: Japon yapıştırıcısı dene, cbr600 alan acemilere hediye olarak veriyorlarmış :bounce:

arkadaşım bize sakın kızma biz olabilecekleri söylüyoz sana bak o gidonu kontrol etmek sandıgın kadar kolay degil birde sen racing dedigine göre o motoru alıp 100-120 ile gidecegini sanmıyorum. sen kesin çılgın hızlar hayal ediyorsun :):) bak yolunu bulunca yeterince deneyimin olunca hızı yaparsın tamam ama bu durumda senin hız yapman gerçekten hayatını büyük riske sokar senin saglıgın için hepimiz böyle cevaplar yazdık bize bu yüzden kızma ve bu siteyi düzenli takip edersen zaten sende ilk etapta racing kullanmanın iyi bir fikir olmadıgı sen söyliycen:pale:

ELINT' Alıntı:
arkadaşım bize sakın kızma biz olabilecekleri söylüyoz sana bak o gidonu kontrol etmek sandıgın kadar kolay degil birde sen racing dedigine göre o motoru alıp 100-120 ile gidecegini sanmıyorum. sen kesin çılgın hızlar hayal ediyorsun :):) bak yolunu bulunca yeterince deneyimin olunca hızı yaparsın tamam ama bu durumda senin hız yapman gerçekten hayatını büyük riske sokar senin saglıgın için hepimiz böyle cevaplar yazdık bize bu yüzden kızma ve bu siteyi düzenli takip edersen zaten sende ilk etapta racing kullanmanın iyi bir fikir olmadıgı sen söyliycen:pale:
size kızmam arkadaşım ben başıma gelebilecekleri biliyorum zaten sizde deneyimleriniz doğrultusunda beni uyarıyosunuz ben zaten cbr 600 alıcam demedim onun ayarında bişey alsam diye düşünüyordum ama sizin söylediklerinize göre daha küçük bişey alsam daha iyi olcak herhalde dediğin doğru ben o makinanın üstünde olduğumda hız yapmadan durmam

spor motorlar rahat değildir,yakıtı çoktur,bakım masrafları fazladır,20 dakika sürüşten sonra beliniz tutulur,şehir içinde manevra kabiliyeti azdır kısaca barbi bebek eş gibidir.Hayat omlet ve çayla geçmez.:cat:

İHTİYAR' Alıntı:
spor motorlar rahat değildir,yakıtı çoktur,bakım masrafları fazladır,20 dakika sürüşten sonra beliniz tutulur,şehir içinde manevra kabiliyeti azdır kısaca barbi bebek eş gibidir.Hayat omlet ve çayla geçmez.:cat:
hocam ben öğrenciyim ünv. hayatım çayla omletle geçiyo zaten çabuk alışırım ben:p

illa küçük bir şey al demiyoruz. düzgün bir eğitim aldıktan sonra 600 ile de başlayabilirsin, ama senin durumunda ki anladığım kadarıyla motor tecrüben pek yok, küçük birşeyle başlamak en iyisi. ama benim yine de ilk tavsiyem eğitim almak.

valla bende derbi var 600lük alma şansım da vardı fakat o paraya baya bi modeli düşük almak zorunda kalacaktım masraf çok çıkartırsa motor bana 10milyarıda geçerdi yani arıza yapınca 1,5 yada 2den aşşağı çıkmaz o makinalar büyük alcaksan 2005 yada 2004 den aşşasını almayacaksın makina büyüdükçe masrafıda çoğalır en azından sıfırına biniyorum bozulacaktı korkum yok uzun yola gidecek olsam çekinmeden giderim 2 yıl garantisi var zatensadece benzin derdi var oda olsun artık yani

bende daha ehliyet falan yok babamda geçen seneye kadar 1100 luk suzuki vardı usta bi tecrüben yoksa çok tehlikeli valla ben motorun üstüne oturup çalıştırıyodum falan ama motor işi gerçekten büyük bir iş ve en ufak hatanda yaşamın büyük tehlikede şahsen ben motor almayı düşünüyom ve kesinlikle büyük makine istemiyom çünkü 1000 lik veya 1100 makinanın ne kadar güçlü bir alet oldugunu biliyorum ve hiç bir tecrubem olmadıgı için kendime guvenmiyom yani seneye de alıcam 125 lik bir makina düşünüyom :cat:

belki izlemişindir ama bi bak en ufak hatada neler oluyor sadece kendini degil başkalarının hayatlarını da tehlikeye sokabilirsin
http://www.youtube.com/watch?v=MtTENhzI6WY

vlamix eft bunu canlı canlı gördüm.Adını hatırlamıyorum ama melandri sanırsam genel sırada 3.adam olan arkadaş çok kötü yara almıştı.İki motorun arasında en az 120km ile sürüklendi.Çok talihsiz bir kaza.Adamların üstündeki tulumlar kangru derisinden çok sağlam ama ne hale geldi.İçim ürpermişti gördüğümde.Öldümü acaba die düşündüm ama sonra ölmedi sanırsam ölse duyardık(allah korusun):pale:

bu arada arkadaş burdaymış ondan özür diliyorum.1.sayfada güzel modeller verilmiş en uygunu sanırsam hyosung 250gtr

Dostum supersport makine kullanmak gercekten cooook zor.Nedeni arkadaslarin soyledigi gibi surus pozisyonu olsun, manevra kabiliyeti olsun motora yeni basliyacaklar icin cok zor anlar yasatabilicek unsurlar.Ben cbr600'e gectigimde 2 hafta cok pisman oldum zira ellerim, belim,kalcam her surusten sonra zonkluyordu.Gerci sonunda alistim ama benim en azindan az da olsa motor deniyimim vardi.Eger sen yine de ben kendime guveniyorum diyosan diyicek biseyimiz olamaz tabii ki.Bence ilk once iyi bir egitmenden ders al.Cunku inan bana bu egitimden sonra belkide supersport sinifi motorlarin sana gore olmadigini kendin anlayabilirsin.Bircok kisi SS sevdasiyla baslayip egitimden sonra kendisini bi Enduro asigi veya Touring asigi bulabiliyorlar.Size simdiden hayirli olsun :)

Saygilar.....Asiwega

arkadaşlar saolsun yazmışlar genel olarak ben aynı şeyleri tekrarlamıcam git hyosung250R al derim güç olarak tatmin etmez belki seni ama kasa 600 gibi iyi duruyor yinede sen bilirisin tabiki bizden söyleme:cat: si

şimdi arkadaşım hoysung alacağına daha hesaplı bir motor alsanda bir denesen diyorum racing diyorsun 600cc den başlar yani hiçbir motorsiklet sana yani 150cc 200cc 250cc hepsi aynı bence

Süper Moderatör (BBRR)
adamın tek tecrübe bisiklet git GT250R al demişler ...ÖLÜRSÜN ....29 beygir ve 160 km /h yapıyo o alet ve yatar poızisyonda biniyon bisiklete benzemez ... Şakası yoktur... GT250R tavsiye edenlerden kaçı acaba bu motora binmiş...

abicim sakın öle bi hata yapıım deme racingle motor öğrenilir mi yapma ötenazi yaptr daha ii direk ölürsün yapma kurbanın oliim canını sewmio musn sen ya

cevap yazmayın...bi topic açtıysan başında bekle sorduğun sorunun cevabını al dimi...eğlence bulmuşlar kendilerince

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar