Kopan kolu seloteyple tutturmak zor oluyor, benden söylemesi :wiinkk: Japon yapıştırıcısı dene, cbr600 alan acemilere hediye olarak veriyorlarmış :bounce:ELINT' Alıntı:::stretche ::stretche arkadaşım bak ben eczanede çalışıyoz sen cbr 600 al sagın solun kırıldıgında ilaçların benden ayrıca kötü kaza yapıp hastanede yatarsan serum felanda benden sen yeterki ilk motorun olarak cbr 600 all ::stretche::stretche::stretche::stretche::stretche
size kızmam arkadaşım ben başıma gelebilecekleri biliyorum zaten sizde deneyimleriniz doğrultusunda beni uyarıyosunuz ben zaten cbr 600 alıcam demedim onun ayarında bişey alsam diye düşünüyordum ama sizin söylediklerinize göre daha küçük bişey alsam daha iyi olcak herhalde dediğin doğru ben o makinanın üstünde olduğumda hız yapmadan durmamELINT' Alıntı:arkadaşım bize sakın kızma biz olabilecekleri söylüyoz sana bak o gidonu kontrol etmek sandıgın kadar kolay degil birde sen racing dedigine göre o motoru alıp 100-120 ile gidecegini sanmıyorum. sen kesin çılgın hızlar hayal ediyorsunbak yolunu bulunca yeterince deneyimin olunca hızı yaparsın tamam ama bu durumda senin hız yapman gerçekten hayatını büyük riske sokar senin saglıgın için hepimiz böyle cevaplar yazdık bize bu yüzden kızma ve bu siteyi düzenli takip edersen zaten sende ilk etapta racing kullanmanın iyi bir fikir olmadıgı sen söyliycen
ale:
hocam ben öğrenciyim ünv. hayatım çayla omletle geçiyo zaten çabuk alışırım benİHTİYAR' Alıntı:spor motorlar rahat değildir,yakıtı çoktur,bakım masrafları fazladır,20 dakika sürüşten sonra beliniz tutulur,şehir içinde manevra kabiliyeti azdır kısaca barbi bebek eş gibidir.Hayat omlet ve çayla geçmez.:cat: