Racing 'lerle bu hareketler bukadar kolaymı?

boy

Motoru düşürmeyi ve parçalamayı göze aldıktan sonra en zor hareketi bile en geç 1 hafta içerisinde yapmak mümkün. Ben başkasının motoruyla çok kolay kafa kaldırabiliyorken, kendi motorumda bu hareketleri denemiyorum bile :mrgreen: Dikkat edersen videodaki motorların hepsi eski model ve her tarafı kırık, dökük ve ezik. Yurtdışında bu tip bir motoru 1000-1500 USD gibi bir fiyata alabiliyorsun. Buradaki gibi parça problemi yok, bir parçayı aylarca beklemiyorsun. Her zamanki gibi para ve imkan olayı yani.

o motorlar burada 8500 ytl' lerde dolaşıyor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

boy

Orada neredeyse bu fiyata yenisini alıyorsun. Yeni modeller 8000-11000 USD civarında. Ne biçim bir ülkede yaşıyoruz anlamış değilim. Bu kadar imkansızlıkta motor sahibi olduğumuza bile şükretmek gerekiyor.

boy' Alıntı:
Orada neredeyse bu fiyata yenisini alıyorsun. Yeni modeller 8000-11000 USD civarında. Ne biçim bir ülkede yaşıyoruz anlamış değilim. Bu kadar imkansızlıkta motor sahibi olduğumuza bile şükretmek gerekiyor.

haklısın kardeş

haklısınız arkadaşlar ne biçim ülkede yaşıyoruz ben dubai de yaşıyorum orda 2003 model hayabusa aldım 3000 dolar ama burda aynı motor neredeyse 10.000 bu sizce hakmıdır buradaki vatandaşlarımıza şuan tr de honda cbr 600 f ala bildimm bir yıl yaptığım birikim ona yetebildi ... anlamış değilimm

v14graaa' Alıntı:
haklısınız arkadaşlar ne biçim ülkede yaşıyoruz ben dubai de yaşıyorum orda 2003 model hayabusa aldım 3000 dolar ama burda aynı motor neredeyse 10.000 bu sizce hakmıdır buradaki vatandaşlarımıza şuan tr de honda cbr 600 f ala bildimm bir yıl yaptığım birikim ona yetebildi ... anlamış değilimm

hoca bence 2003 model hayabusayı 10.000 dolara alabiliyosan şükret bence.. :cat:

GEP

Gep

boy' Alıntı:

arkadasim bi yandan sana hak veriyorum.. fiyatlar cok yuksek..

bide tam tersini dusunsene bizim elemanlar (bilincsiz motor kullanicilari) cin mali motor alacaklari yerde Racing'lerle dolu bi turkiye dusun..

Sonuçlarını da siz düşünün.. yazacak bisey bulamiyorum.. :wiinkk:

bi insanin icerisinde racing aski varsa 1 tirilyon bile olsa herseyinden kisip sonunda amacina ulasiyo.. (ve o zaman degerini daha iyi anlayabiliyo..)

gep'e de katılmamak mümkün değil yani. hala kasksız supersport kullanan bir sürü yaratık varken...

Eğitim Şart
okullarımız eskiden eğitim ve öğretim yuvasıydı şimdi sadece öğretim yuvası.
Eğitim Şart

slm arkadaşlar ben v14graaya katılıyorum
burada motorlar çok pahalı almanyada çok ucuz
parçalar bile türkiyede astronomik rakamlarda geziyor
türkiyede motor sahibi olmak çok zor

boy

@watercolours
gep'e de katılmamak mümkün değil yani. hala kasksız supersport kullanan bir sürü yaratık varken...
Kasksız racing kullananlara hastayım zaten. Hele o kaskı kol saati gibi dirseklerine takıp kullanmıyorlar mı, bu görüntü bitiriyor beni. Şeytan diyor al kamyonu, herife arkadan bir koy, bak bakalım o kask işe yarıyor mu. Adam olsalar zaten normal trafikte adam gibi kullanıp, hünerlerini pistte gösterirler. Ama pist deyince adamlar işim olmaz diyor. Sıkıyo çünkü...

vıdyoyu ısleyemedım ama bu hareket motorlarının hepsınde oynama var arkada dıslı cok buyuk sonra altta gelende su atar bu lastık yakarken lazım olur dıslının buyuk olması cekısı arttırır ama hızı dusurur bunun da amacı daha rahat teker yapa bılmek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar