racing arıyorum

slm arkadaşlar 12,000 ytl ye kadar 2002 den aşağı olmamak kaydıyla racing motor arıyorum

Mesela sahibinden.com dimi.Verirsin bilgileri o sana çıkarır varmı yokmu:bounce:

arkadaşım benim yakın bi arkadaşımda CBR600RR var satıyo2005mod.ve galiba 13000ytl istiyo .
istersen tam olarak sorayaım.

arkadaşlar kusura bakmayın foruma bu yazıyı yazdım fakat forumda yazdığım yerleri nasıl bulacağımı bilmediğim için bi türlü ulaşamadım dün eskişehir mt den bi arkadaş öğretti ve buldum..

arkadaşım benim yakın bi arkadaşımda CBR600RR var satıyo2005mod.ve galiba 13000ytl istiyo .
istersen tam olarak sorayaım.

usta biraz geç oldu ama arkadaşın motoru sattımı.yada hala satıyomu geç oldu biraz ama üsstte neden geç yazdığımı açıkladım
motor konusunda detaylı bilgileride gönderirsen sevinirm eğer hala satıyosa

Son düzenleme:
yok usta aslında kurban bayramında alıyodum bi gsx 600 vardı fakat kazalıydı içimize sinmedi.bi yandan biraz daha para biriktirmeyi düşünüyorm yaza kadar bi yandanda yaza fiyatların yükseleceği korkusu var içimde.
abim askerde oda mayısta gelecek o zamn alalım diyo zaten bende eskişehirde okuyorum motora binilmeyecek mayısa kadar ama ben dediğim gibi fiyatlar konusunda endişeliyim

fz 6 verelim o fiyata ..tertemizz

teşekkürler usta önce racing geliyo belki daha sonra fazer

Son düzenleme:
arkadaşlar kusura bakmayın foruma bu yazıyı yazdım fakat forumda yazdığım yerleri nasıl bulacağımı bilmediğim için bi türlü ulaşamadım dün eskişehir mt den bi arkadaş öğretti ve buldum..

usta biraz geç oldu ama arkadaşın motoru sattımı.yada hala satıyomu geç oldu biraz ama üsstte neden geç yazdığımı açıkladım
motor konusunda detaylı bilgileride gönderirsen sevinirm eğer hala satıyosa

arkadaşım satılıdı makina biraz geç kaldın.
umarım bulursun istediğin motosikleti.

iskenderunlu26 ah be kardeşim eskişehirdesin motor arıyorsun :D ben sana özelden numaramı yolluyorum müsait olduğunda ara buluşalım ben sana en temiz en uygun motoru bulurum.keşke toplantıya da gelseydin hem tanışmış olurduk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar