racerS 200

Zaten makina tam race değil fakat banada yetiyor.Biraz vibrasyon var ama tek silindirli olan biçok makinada var oyle çok ağrıza çıkarmıyor biraz rodaj kısmında zorlanıyorsunuz fakar fiyat/performans karşılaştırması yapınca bence uygun zaten motor kotu değil yenisi daha yuvarlak hatlara sahip ama daha hoş olmuş gibime geldi servise gidince bakıcam.

Fazla bi fark yokmuş benim gördüğüm kadarıyla kafa grenajı(far) kısmı biraz değişik ama çekici duruyor peki Türkiye'de var mı bu modelden

arkadaşım Türkiye'de varmı sorusunu harbidenmi soruyosun yoksa dalgamı geçiyosun.firma zaten türk firması Türkiyede olmayacakta nerede olacak.yakında tüm bayilere gelir

Son düzenleme:
racer200 1995 model motorlara benziyordu racerS ise 2000 modellere.motoru makyajlayıp paçayı düzeltmişler birazdaha.teknik olarak bi değişiklik varmı bilmıyorum ama bu motora yüksek devirlere çıkabilen 250cc V2 motor koysalardı çok daha hoş olurdu.
şöyle bir bakınca racerden çok sport touring gibi duruyor o yüzden almayı düşünenlere repsol rengi almalarını tavsiye etmem.bu rengi gören diğer motorlu taşıt kullanıcıları gaza geliyor.sonra14.5 hp'le kötü tokatlanırsınız

31863275kl9.jpg

21sb2.jpg

92019780ws0.jpg

4b1oe2.jpg

1kirmizib1ca1.jpg

Ben aynaları değiştirmeyi düşünüyorum, eğer montaj yerleri aynı ise.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar