Racede Son Nokta YaMaHa R1

Birde abicim iyi derken biraz bilgi verirsen daha inandırıcı olursun.Belliki ya senin yada arkadaşlarından birinin R1 i var.O arkadaşının sepetli motoru olsaydı eminim ona iyi derdin.İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen belli bir araştırma yapıp ya da bizzat kendiniz denemiş iseniz gerekçelerinizle birlikte iyi ya da kötü derseniz çok daha güzel olur.(Bence)...

motorcu2003 sen çok anlıyorsun galiba bu race işlerinden:farao: polemik yaratma bence.R1in yol tutuşunun diğer 1000liklere karşı en üst düzeyde olduğunu en ünlü motor dergileri manşet yapıp sölüyo.haa tanıdığımız yokmu dersen war elbette 1000rr olan bi abimiz bile r1in yol tutuşuna hasta olduğunu dile getirmişti bisefer.ama fiyatı çok yükset meretin:pale:

Valla R1 in ustune bindimi aldıgım zevki hicbir motorda almadım(ARTÇI).Abimi var bi tane cok deli makina.HASTASIYIM

Birde abicim iyi derken biraz bilgi verirsen daha inandırıcı olursun.Belliki ya senin yada arkadaşlarından birinin R1 i var.O arkadaşının sepetli motoru olsaydı eminim ona iyi derdin.İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen belli bir araştırma yapıp ya da bizzat kendiniz denemiş iseniz gerekçelerinizle birlikte iyi ya da kötü derseniz çok daha güzel olur.(Bence)...
Valla dostum abimde R1 var ve cok deli yol tutuyor.170 ye cıktımı motorda en ufak titreme hissetmedim.Süratle giderken vites gecislerinden aldıgım tadı hiç bir yerde bulamadım.Zaten motor hastalıgımda boyle basladı.:rendeer: TAbi diger 1000 racerlardada boyledir ama R1 bana daha karizmatik geliyor.Daha cok hosuma gidiyor.

TAbi sitedekileri bilmem onlar Cbr demisler 2 oylar R1i gecmis.http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20461&highlight=1000+racer

Son düzenleme:
tabiki r1 üstün ama kullananda çok önemli arkadaşlar GSX 1000 R SALAM makina hakkını yememeklazım .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar