Race motorlarda kask nereye takılır?

Demek ki bi süre sonra motosikletin gücü de adrenalin vermeye yetmiyor, arkadaşlar da kasksız gezerek bunu dengeliyorlar. Zaten ondan sonraki aşama da şort tişörtle racing kullanmak oluyor ki onlar artık nirvana ya ulaşmış oluyorlar.

Yani görenler "artık adam aşmış, kıyafet falan hikaye, önemli olan içinde motorcu ruhu olması" demeye başlıyor.

Bir süre sonra da o ruha vücut dar gelmeye başlıyor...

http://www.youtube.com/watch?v=D6z8VNvDHuo

Not: Görüntüler aynı yerden çekilmiş olup ilk ve son görüntü arasında 17 dk. fark vardır. Bunun ne kadar yaygın olduğu konusunda size fikir vermesi açısından

Son düzenleme:
walla bende çene açılır kask var. çok çok adrenalin olsun dediğimde kaskın çenesini açıyorum :) o bile gerilmeme yetiyor zira 2 defa ön vizöre yabancı madde çarptı, vizör açık olsaydı tam gözüme geliyordu... benim kaskım daha yeni olduğundan yanımda taşıyorum amele gibi :p biraz eskisin kask kiliti alıp bırakırım motorda...:cat:

ben kaskı arka seleye fıle ıle bağlıyorum..zaten arka selenın kapağının altında kılıt yerı var.kask için.fabrıkadanda çelık halat koymuşlar.halatı bağlıyorsun kaska sonra selenın kapağını kıtlıyorsun,,ustnede fıle takıyorsun ..koç gıbı duruyor orda.tabı motorla gıtme ıhtımalıde varr..:) gezerken takmasan bıle orda guvenlı bır şekılde duruyoo..düşecek dıye korkmaya gerek yok..ama baska race motorlarda bu sıstem varmı bılmıyorum.honda düşünmüş yapmışş..helal olsun onlara...haa bıde selenın içine ufak defek malzemede koyabılıyorsun.disk kilidi tornavıda felan...

Valla ben park halindeyken yanımda taşıyorum

Nasıl kol saati hep kolunuzdaysa kaska da alışın kardeşim

tüm sorunlar bitti kask mı kaldı sadece

hem kask taşımak daha bi havalı gösterio adamı :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
tanismadik mi seninle, kelle acikta ne zaman gordun surdugumu :p

Sen race cimisin?..Alla alla....Bizim aramızda hemde....:p :p

Yok şaka bir yana sen takıyon....:rendeer: :rendeer:
Hatta geçen 2 tane üst üste takmışsın.....:p :queen: Ama 7 cad elemanları pek iplemiyor...:pr: :pr:

Sırf onlar yüzünden geçemiyorum 7.caddeden...Polis oluyor mutlaka durduruyor...

Şimdi bir itiraf yap...Senin tanıdığın kaç RACE sürücüsü takıyor muntazaman....

Genel olarak kask takmam öyle bi sorunum olmuyor.İnsanlar neden kask takarlar onuda anlamam bişeyi korudugu yok,gereksiz bi icat.Takanıda sevmem...Bu yazıda su cümleye gelene kadar bana sövceniz cümleyi düşündügünüzü biliyorum ama hepsi şakaydı:mrgreen:Ya durdugun zaman kaskı elinde tasırsın heralde.Çünkü ben herangi motorun üstünde bi kask gördümmü çalasım geliyor:pEminim birileri çalar.Sanırım bir yere giderken bilezik olarak kullanılabilir!Hem havalıda olur hem de Etrafta bakııınnn benim motorum var edasında yüreyebilirsiniz:p:p

walla bizim memlekette böyle çalınma işi olmadığından herkes gönül rahatlığı ile kask ı motor üstünde bırakabiliyorsun ben şahsen bırakıyorum

walla bizim memlekette böyle çalınma işi olmadığından herkes gönül rahatlığı ile kask ı motor üstünde bırakabiliyorsun ben şahsen bırakıyorum

vallaha helal olsun.bizim memleketler hep hırsız ya:mrgreen: o yüzden ben hep elimde taşırım.
hem havası bi başka oliyi canım.

Benimde chopper kullanırken hiç içimden gelmiyor kask takmak kazak mont kot harley botlar yetiyor :p Kolumada girmiyo kask evde duruyo öle kaç euroluk şey
Amma kırmızı ışıkta dururken bile aynadan arkama bakarım sakatlık olmasın die o kadarda dikkatliyimdir :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun üzerinde bırakın gidin.
Kask hırsızlar için rantabl değil.(Türkiye'de)
Atsan atılmaz satsan satılmaz.

Takan yok ki kardeşim.

Belki kavgada falan kafa atmak için bir ikisi çalınacaktır ama kısa bir süre sonra muhtemel bir çöplükte bulursunuz.
Bizim millet sıkıntıya gelmez.

Bu konuyu çok düşündüm, en iyisi elimde taşımak.
Motora kitlesen sırf vizörünü çalsalar yenisi 140 tl .
Kaskın içinde ki padlerini çalsalar kask çöp olur zaten.
Abi g.. sağlama alacan

kaskım yeniymiş eskiymiş öyle zorunlu haller dışında kitlemiyorum. motosikletimde reys (racing/supersport) değil sele kilidinin orda kask kilidi de var. ama tabiki bağlamıyorum. D bağlamalı kilitler takılabiliyor. manyak mıyım kaç paralık kaskı orda bırakcam ben. yük olacaksa motosikletin ağırlığını kaldıramıyorsunuz demek ki. yakın zamanda pantolonu ceketi eldiveni de giymezsiniz.

mesela haftasonu aöf sınavında okulun bahçesine koydum zincirle kaskı bağladım üstüne brandayı çektim. sırf bu yüzden brandayı yanıma aldım. motoru da giriş kısımlarına koydum. Polislerin gözü önüne koydum ki daha rahat çalınsın diye(!)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:31 ----------

Bu konuyu çok düşündüm, en iyisi elimde taşımak.
Motora kitlesen sırf vizörünü çalsalar yenisi 140 tl .
Kaskın içinde ki padlerini çalsalar kask çöp olur zaten.
Abi g.. sağlama alacan

vizörün o kadar pahalı olduğunu bilen adam çalmaya kalkmaz bile. çalcak adam da onun fiyatını bilmicek kadar cahil cühela 3 kuruşluk paçavradan başka bişe değildir. padleri hiç almaz zaten. benim depo üstü çantamı açmışlar içinde 800 lümenlik 200 lira değerinde fener vardı almamışlar 2 tane alyan anahtarımı almışlar:farao: dşlkfjalkjdlakjsda gerizekalılar :pr::queen::farao:

en ucuzundan 200-300 lira vereceğin kaskı motorun üstünde bırakmak bence pek akıllı bi iş değil, biri yürütüp götürse kimse de demez arkadaşım sen o kaskı niye alıyosun die. tekrardan kask almak zorunda kalırsın.
bence elinde taşı, girdiğin ortamlarda bi havan olur :)

ahtapot denen uçları çengelli esnek fileler var. kaskı arka koltuğa koyar ahtapot ile bağlarsın. sonra da benim gibi 270 ile giderken arkandan uçurursun. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar