Race Kullananlar

Arkadaşlar nedendir bilmiyorum bir motor sevdası başladı ama nasıl anlatamam, sadece race motorlara bende motor almak istiyorum tabiki gelecek yaza kısmet olursa benim hiç motorla ilgili bir bilgim yok vede motor ehliyetim bile yok keşke B ehliyeti alırken onuda alsaydıkönceden, hiç motora bile binmişliğim yok :salut: Nasıl bir motor önerirsiniz ben Suziki GSX-R 750 gördüm sahibinden.com a da baktım çok hoşuma gitti 6.000 YTL civarında para çıkarabilirim bu motor nasıldır başka hangi motoru tavsiye edersiniz birde ankarada bu race motor satanyerler nerede vardır şimdiden çok teşekkür ederim..

Arkadaşlar sormayı unuttum bu makinalar km'de ne kadar yakarlar araba gibi ise uff...

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

arkadaşlar kimse yardımcı olmayacak mı :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Moderatör (forrap)
es83tr, dostum öncelikle aramıza hoşgeldin... :cat: Suziki GSX-R 750 ile ilgili fazla bi bilgiye sahip değilim.Ama yeni başlayacağın için daha düşük cc li bi makina ile başlamanı tavsiye ederim.Hepimizin (en azından kendi adıma benim) içinde racing motorların yeri ap ayrı ama öyle birden racing motorla başlamakda olmaz önce düşük cc bi motorla başlamak hem bütçe hemde mantelite bakımından daha uygun yavaş yavaş motoru büyütmek daha iyi olur.Trafiğe ve motor kullanımına alıştıktan sonra motorunun cc sini yükseltmek daha iyi olur... :king:

Forrap yorumların için çok teşekkür ediyorum küçük cc li motor alıp satmak istemiyorum ama benim için önemli olan görünüşü olduğundan tabiki süratta önemli önerebileceğiniz motorlar varsa sevinirim
Sean kardeş efeotomotiv 2. el motor satıyormu. sıfırına gücüm yetmez..

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
es83tr, Sen Benim Bu Kahkahalarımı Anlayamazsın Ama beni Tanıyan Diğer Akradaşlar neden Güldüğümü İyi Bilirler kusura bakma Yanlış Zamanda Siteye Böyle bi soru sorup giriş yaptın madem alacaktın kullandıkdan sonra gelip baksaydın siteye şimdi sadece 125 cc den yukarısı alamazsın hayatım :( o yüzden şu gsx-r 750 sevadsından vazgeç Bence :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Romans504 nedenlerini açıklarsan eyvallah bilgim olmadığı için ve şekli hoşuma gitti için o model dedim bundan doğal birşey olmasa gerek. yavaş yavaş öğreneceğiz bilgilerii ve tecrübelerini paylaşırsan sevinirim..

boy

Arkadaşım bu konu ile ilgili çok yazı var forumda. Birazcık ararsan bulursun. Sana kısaca bilgi vereyim... Anladığım kadarıyla henüz motosiklet üzerine oturmamışsın bile. O nedenle racing motor sana uygun değil. Her zaman önerileni sana da önereceğim. Öncelikle başlangıç için 250cc bir motor al, iyice alıştıktan sonra racing motor kullanabilirsin. Benim birçok arkadaşım var motosiklet sahibi olan ancak racing kullanmaktan çekiniyorlar. Kolay iş değil. Yakıt tüketimi konusuna gelince, arabadan az yakmıyorlar, basarsan arabanın 2 katı kadar bile yakabiliyorlar.

Formlarda araştırdım biraz ama kendi sorumun cevabını pek bulamadım bazıları ilk başta racing süremezsin diyorlar kimileri ben ilk racing ile başladım korkacak bir şey yok diyorlar anlamadım bir türlü dediğin gibi motorun üzerine bile oturmadım onun için kullanan arkadalardan ve bilgi sahibi insanlardan yardım almak için böyle bir soru sorma ihtiyacında bulundum.. Genelde bir kaç arkadaşımda honda titan var hani ondan alsam bir defa bile binmem çünkü içimden binmek gelmez onun için racing diyorum yardımlarınızı bekliyorumm

Bende Gsx-r 750 Kullacısıyım bu kadarını söyleye bilirim başka bişey söyleme hakkım yok ... diğer tecrübeli arakadaşlar a sorarsan daha iyi edersin çünkü ben örnek biri değilim benim bilgilerim seni yallnış yönü doğru sürükleyee bilir ve bunun sorumluluğunu alaam site içinde biraz gezin yeni başlayanlar i,çin hangi modeller kullanmaları gerektiğini görebiliriz .. allah yardımcın olsun ....

ROMANS504 Bu arada yeni fark ettim senin kullandığın motor GSX-R 750 onun için bu tepki aman hocam senin karşına çıkmayız alırsak motoru :queen: şaka bi yana senden biraz daha ayrıntılı bilgi alabileceğime inanıyorum...

boy

Racing makinanın davranışı diğer makinalara göre çok farklıdır. Sen benim dediğime kulak ver, daha küçük hacimli bir alet al. Racing kazası kötü olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Romans504, gözlerinden öpüyorum. şu an belki bir hayat kurtarmak üzeresin... :king:

hemen git bir gsx-r 750 al ve öl eğer ölmezsende kurtulursan ozaman neden ilk başlangıc motoru olarak en az 5000 km boyunca en fazla 250 cc kullanman gerektigini anlarsın...

GSX-R 750 . . bu motorun yanında hiç bekletmeden gidip mezar yerinide ayırtıyorsun .Sonra kullanmaya başlıyorsun.....
Arkadaşım bence sen hiç race olayına dalma haaa illaki race olayına dalacam diyorsan git handa cbr 125 al hiç olmazsa race de nasıl oturulur devirli motor ne demektir bunu anlarsın ama gerçek fikrim şu.İlk önce 50cc bilemedin en fazla 125 cc ile başla .Kendini alıştır nasıl dengede durulur öğren hızlı değil yavaş gitmeyi keşfet ondan sonra yavaş yavaş motorun hacmini arttır.Ben böyle tavsiye verebilirim sana unutma piyasada bir dünya hızlı karizmatik motor var ama senden bir tane var . . .

Arkadaşla hepinize teşekkür ederim samimi yorumlarınız için tamam vazgeçtim önerebileceğiniz gösterişli racing motorlara benzeyen düşük kapasiteli bir motor varmı benim kullanabileceğim..

Bak Benden Bilgi alman sana yardımı olmaz anasayfada yeni başlayanlar için gerekli bilgiler var keşke biraz onları okusaydın site içinde gezinseydinde ondan sonra forum başlığı açsaydın .... racing almaaa!!!! Aha alırım diyorsan Bence de yoluma çıkma trafik canawarı ile kardeş gibiyizdir .. :sunny: :santa: :jocolor: :jocolor: :jocolor:

vaktim olsa iyice agzımı açardımda bunlarıda başlığı gördüm yazıyı okudum alelacele yazdım başka zaman elimden kurtulamazsın :p

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

Bende zamanı gelince GSX-R 750 sahibi olunca şimdi değil tabi seninle bol bol konuşuruz.. Ufak ufak öğrenelim şimdilik bakalım ufff uzun bi yol var önümüzde anlaşılan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar