Ra200 iyimi

Motosikleti
Pulsar rs200
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Babam bana motor alcak ben rs200 almak istiyorum ama babam ikinci el alalım diyo . Ama ben biraz da hızlı olmasını istiyorum sizce ikinci el ne kadar yavaş ? Rs200 iyimi . Erkek arkadaşlarım bana skutur al dio ama ben instada rs200 süren kızlar da görüyorum kafam karışık

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Debriyaj balatası, zincir dişli seti, lastikler, buji ve hava filtresini yeniler devam edersiniz. Aman aman bir hız farkı olacağını düşünmüyorum.

Motosikleti
Pulsar rs200
Ben bunları bilmiyorum ki . Babama söyleyeyim belki o bakar alırken o zaman tşkler

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İşin çok zor. Zamanla öğrenirsin diyeceğim ama belli ki o tip işler sana angarya gelecek.

Hakkında hayırlısı olsun ama şu aşamada baban çok bunalacak, çok yorulacak, "nereden aldık şu motoru da dert sahibi olduk" diyecek gibi bir his var içimde.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Skuter baslangic icin tabii iyidir. Yol hakimiyetin güzel gelişir.

Ama hicbir motor üstündeki kişinin cinsiyetine bakmaz.
Hafif, dusuk cc, kontrol edebileceğin bir motoru al gitsin.
Ekipmanların tam olsun, iyi bir eğitim de almayı unutma.

Motosikleti
Pulsar rs200
Küfür ettin nasıl düzgün konuştun ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ehliyet eğitimini şimdi alıyorum zaten de ekipmanı motorla mı veriyorlar nasıl alcam .

Motosikleti
Ns200 15"
Rs 200 güzel parasına göre güzel motosiklettir, hacmine göre şehir içi hızlarında seridir. 2. el motosiklet ile 0 motosiklet arasında ciddi bir performans farkı yoktur, sadece kullanmaya bağlı olan deformasyonlar olacaktır. Skuterler hafif, basit ve kompakt araçlardır, motosiklet dinamiğine benzer yapıda değillerdir, imkanınız varsa eğitim almanızı ve motosiklet ile başlamanız benim görüşümce daha sağlıklı olacaktır.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Ehliyet eğitimini şimdi alıyorum zaten de ekipmanı motorla mı veriyorlar nasıl alcam .
Ehliyet egitimi basit teknikleri gösteriyor ama ileri surus egitimleri, guvenligin icin daha iyi olur.

Ekipmanı motorla veren de olur ama kendi olculerine gore mont, eldiven, kask ve dizlik/pantolon alman daha iyi olur. Motosiklet magazalarinda genelde ekipmanlar olur, Buyuksehirlerde daha fazla secenek oluyor. Baslangicta deneyerek alman daha saglikli olur.

Motosikleti
Pulsar rs200
23 yaşındayım daha hiç motora binmedim ama hocam bana çok iyisin diyor kfkfkfk bide kask aldım satıcı en iyisi bu dedi ks2 galiba . Ben zaten çok soğukta sürmicem maltepede sürcem sadecee oyüzden eldiven ve mont almama gerek yok benceya . Hocam da zten çok iyi bana hep yardımcı oluyor kötü bi yerden ehliyet almıyrum

Motosikleti
250 SR
23 yaşındayım daha hiç motora binmedim ama hocam bana çok iyisin diyor kfkfkfk bide kask aldım satıcı en iyisi bu dedi ks2 galiba . Ben zaten çok soğukta sürmicem maltepede sürcem sadecee oyüzden eldiven ve mont almama gerek yok benceya . Hocam da zten çok iyi bana hep yardımcı oluyor kötü bi yerden ehliyet almıyrum
eldiven montu soğuk olduğu için almaman lazım zaten canını sevdiğin için alman lazım herhangi bir kazada ölürsen bir problem yok ama olası bi durumda omuriliğin yaralanır felç kalırsan hayatına büyük bir pişmanlıkla yaşamaya devam edersin o yüzden yazın bile süreceksen yazlık bir mont al sırtınada lvl2 bir koruma tak

Motosikleti
İki Teker Havada
Babam bana motor alcak ben rs200 almak istiyorum ama babam ikinci el alalım diyo . Ama ben biraz da hızlı olmasını istiyorum sizce ikinci el ne kadar yavaş ? Rs200 iyimi . Erkek arkadaşlarım bana skutur al dio ama ben instada rs200 süren kızlar da görüyorum kafam karışık
Cinsiyetiniz kız ise chooper öneririm
Malum boy sorunu

Motosikleti
Pulsar rs200
Ben yarışçı değilimki niye onları giyeyim ? İnstadaki motorcular sadece kask takıyorki ben kimsede görmedim yarışçı kıyafeti bi de chooper nasıl iyimi rs200 den iyi mi .

Motosikleti
Arora kasırga
Abla sen iyisi mi Vazgeç bu sevdadan. TR nüfusunda kadın/erkek sayısı birbirine neredeyse denk. Her 1 eksik bizim için büyük kayıp demek.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Ben yarışçı değilimki niye onları giyeyim ? İnstadaki motorcular sadece kask takıyorki ben kimsede görmedim yarışçı kıyafeti bi de chooper nasıl iyimi rs200 den iyi mi .
Eldiven takmazsan, ilk kazanda asfaltta ellerinle pastel boya gibi boyarsın asfaltı.
Mont takmazsan en kucuk kazada bile felç kalma riskin çok yüksek
Dizlik, pantolon falan takmazsan yurume yetenegini kaybedersin.

Forumda kazalarini paylasan arkadaslar var. Okuyup kendin karar verebilirsin ekipman takmamaya.
Yazlık montlar ve eldivenler efil efildir

Adam Troll arkadaşlar.

Hayırlı işler Harun abi.
%90 hırbo da, belki okuyup ekipmana ikna olan baskasi olur :D

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Eldiven takmazsan, ilk kazanda asfaltta ellerinle pastel boya gibi boyarsın asfaltı.
Mont takmazsan en kucuk kazada bile felç kalma riskin çok yüksek
Dizlik, pantolon falan takmazsan yurume yetenegini kaybedersin.

Forumda kazalarini paylasan arkadaslar var. Okuyup kendin karar verebilirsin ekipman takmamaya.
Yazlık montlar ve eldivenler efil efildir

%90 hırbo da, belki okuyup ekipmana ikna olan baskasi olur :D
Eskiden erkek mahlasla gelip Japon motoru alıp gelir yazardı, şimdi Hintli motora hanım hanımcık profiliyle yazıyor... :D Malum sitede kategori de değiştirmiştir.. 🙃😉

Neyse, "Yoksay"'ıldı bu profili de. Sledushi, moi Bratan ! :D

Motosikleti
Pulsar rs200
O kimya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar