R6 neden çok yakar

Forumu takip eden herkese selamlar. Adım Serkan. 1 ay önce 2006 Yamaha R6 Böcek kasa satın aldım fakat aldığımdan beri sorunları ile uğraşıyorum. Makina şu an 100 km de 10 lt yakıyor. Çok yüksek devirli kullanmıyorum şu an. Bunun önüne nasıl geçebilirim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Makina da mivv egsoz var ex up hali ile devre dışı, iridium buji var, performans hava filtresi var dediler. Benzin pompasını söküp komple temizlediler. en son şehir içi 60 TL benzin 130 km yaptım ışık yandı. Bu alet ışık yandıktan sonra kaç km gider ? Oldukça yabancıyım makinaya bilgisi olanların bana yardımcı olmasını rica ediyorum.

Benzin ikazı yandıktan sonra 10 km. daha gider motosiklet.100kmde 10 lt yakması fazla değil baya fazla.bunda egsozunda etkisi var ama hava filtresini kontrol ettir derim.Eğer bu makinaya yeni geçtim yeni alışıyorum diyorsan normaldir çünkü motosiklette tam devirini ayarlayamadığğından çok yakar.Tabi forumdaki deneyimli arkadaşlarda paylaşırlar fikirlerini :)

Sürekli şehir içi trafik falansa 10 litrelerde yakmasında pek bir anormallik yok. Uzun yolda 6-7 litre yakması lazım zaten bu motorun.. 2008 ve üzeri daha ekonomik diye biliyorum ama sınıfının en iyisi bence.

Sen motorunun Hava Filtresine Baktır,

Biz bir müşterime aldık 600RR performans hava fıltresı dediler,
ve açıp baktığımızda normal filtrenin içindeki süngeri söktüklerini gördük...

Anlayacağın Sen adam akıllı bir servise danış...
Kontrollerini bakımlarını yapsınlar,
yakıt düşünüyorsan tüm performansları çıkart ve orjınali ile değiştir...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
böcek kasa nedir ya?

fındık motor gibi bişey mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar