R6 Mavi Küheylan

böyle aceminin büyük motorla rüyalara başlaması çok yanlış olur
bence bir cbf 150 ya da ybr 125 le bulutların kenarından kenarından ufak ufak çalışmaya başla
önüne çıkan martı ve karga dikkat et
önüne birden fırlayacak olan yolcu uçaklarında kontra tekniğiyle kurtulabilirsin :bounce:

böyle aceminin büyük motorla rüyalara başlaması çok yanlış olur
bence bir cbf 150 ya da ybr 125 le bulutların kenarından kenarından ufak ufak çalışmaya başla
önüne çıkan martı ve karga dikkat et
önüne birden fırlayacak olan yolcu uçaklarında kontra tekniğiyle kurtulabilirsin :bounce:

Aklımda bulunsun bi daha R6 görürsem binmicem :cherry:

ben goldwingle motogp'ye katıldığımı bile gördüm :queen: rüyalar güzeldir ya,özellikle motoru olmayan kişiler için :)

Ulen ne hayırlı rüyalar be... Bizimkinde de anca zincir kopar !

Senin ruyanin benzerini de ben gordum bu gece.
Benim ki de FZ6 idi. Sabah kalktim agzimin sulari akmis vaziyette :)
Ortak sayisal loto falan mi oynasak :)

Benzer rüyayı bende görmüştüm.Hala etkisinden kurtulamadım.Yalnız benimkisi daha ütopikti şehir içinde Ducati Diavel kullanıyordum. :mrgreen:

Geçenlerde Fazer benimde rüyalarıma girdi. İşte anca rüyalarda :)

Bu arada yazını ciddi ciddi okutturdun ya sana ne diyim :mrgreen:

Ulen ne hayırlı rüyalar be... Bizimkinde de anca zincir kopar !

hayır sizinkilerin yine tutarı var ben niye moto guzziye biniyorum ona bi anlam veremedim :sunny: hani aklımın ucuna bile gelmeyen yandan v motorlu bi motosiklet garip hemde çok...

hayır sizinkilerin yine tutarı var ben niye moto guzziye biniyorum ona bi anlam veremedim hani aklımın ucuna bile gelmeyen yandan v motorlu bi motosiklet garip hemde çok...

Demek ki alttan alttan moto guzziye hayransın Yunus :mrgreen:

yahu hepi topu türkiyede satılık 3-5 tane ilan var alacak olsak motorda yok :mrgreen: birde peder bey almış gelmiş motoru diyorum allah allah pederde anlıyo bu işten nerden bulup geldiyse bunları :queen:

yahu hepi topu türkiyede satılık 3-5 tane ilan var alacak olsak motorda yok :mrgreen: birde peder bey almış gelmiş motoru diyorum allah allah pederde anlıyo bu işten nerden bulup geldiyse bunları :queen:

Bi düşün derim, bilinçaltı bu ciddiye almak lazım :mrgreen: Baba, motosiklet, gelmek, moto guzzi; bu kelimelerden yola çıkarak rüya tabirlerine bakmak lazım :)

Benim Asya'nın kilometre ibresi sallanıyor ve nedense bunu kafama çok taktım.4-5 kez düzgün çalıştığını gördüm rüyamda.Geçen bir baktım düzgün çalışıyor.Ana rüyam gerçek oldu demeye kalmadan 1 kilometre sonra başladı tekrar sallanmaya :mrgreen: Ben anca böyle rüya görürüm ve anca bu kadar gerçekleşir :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar