r6 hakkında bi soru

Ben bi süre daha bekleyip mt 09 alıcam sanırım.

Kardeşim bence elindeki cbr500r tecrübe kazanmak için çok müsait bir motor. Bence onu bi kaç sene kullan hem fikirlerin değişebilir hem tecrübelenirsin.

Bu r6 mt9 gibi motorlar gerçekten çok agresif motorlar. Ben 20 yılı aşkın süredir motor kullanıyorum motorun her türlüsüne bindim, bu motorlara çekinceli yaklaşıyorum.

İki tane yavru kedin var seviyosun besliyosun, bi gün biri geliyo ben sana çok uyguna kaplan satayım diyo.Sen de diyosun ki aa ne
şeker bakarım ben buna.
O kaplan adamı yer.Yapma etme.

İki tane yavru kedin var seviyosun besliyosun, bi gün biri geliyo ben sana çok uyguna kaplan satayım diyo.Sen de diyosun ki aa ne
şeker bakarım ben buna.
O kaplan adamı yer.Yapma etme.

Kaplanlar en sevdiğim hayvanlar bu arada :D
Ama bildiniz ben kedi sever gibi seviyorum iki motorumuda her gün :D
500r ı aldığımda ilk motorumu satamadım, canım satmak istemedi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------

Kardeşim bence elindeki cbr500r tecrübe kazanmak için çok müsait bir motor. Bence onu bi kaç sene kullan hem fikirlerin değişebilir hem tecrübelenirsin.

Bu r6 mt9 gibi motorlar gerçekten çok agresif motorlar. Ben 20 yılı aşkın süredir motor kullanıyorum motorun her türlüsüne bindim, bu motorlara çekinceli yaklaşıyorum.

mt 09 un hızlanmasını ve sesini çok seviyorum farklı bi sesi var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu mesele ya fazla abartiliyor, ya da fazla kucumseniyor... Arasini bulup dengeli yaklasan cooook az.

Yakın çevremden birisi motorunu satıyor motor r6 2014 model 28 bin km, fiyat olarak uygun, bende motorlarımı satıp üzerini de tamamlayıp alsam mı? diye şöyle bi düşünüyorum acaba ne yapmalıyım?

Ortalama 25-30 bin arası tecrübem var. Hız yapan biri değilim, hiçbir motorumda daha son hız denemedim.
Teker felan yapan biri değilim. Sakin kullanıcıyım.

Kardeş 2014 R6 28.000 km de .
sorması ayıp olmazsa rakam nedir

4 silindir olsun. Farketmez üzerindeki kiyafeti, isterse pist için hazırlanmış olsun, isterse plajda güneşlenmek için soyunmuş olsun.. Çıkartayım balkonuma, kurayım rakı masasını, o söylesin ben dinliyim.....
Ara ara isyan etsin sevdiğim notaları mırıldanırken, daha da efkarlanıp kadehimden bir iki yudum daha alayım, o güzel sesi ile mest olayım.....
(HAYALIM)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben 600 lük kullandım bi kaç defa hiçte öyle içimden basmak gelmedi.
500r da bile kendi motorum olmasına rağmen hiç basmadım, en fazla 140 yapmıştım. Oda nadir yani, normalde en fazla 120, üstüne fazla çıkmıyorum.

Bi uçak alıp pistte öyle ileri geri yapacaksın yani? Hıç uçurmayı düşünmüyor musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar