r6, 600rr, zx6r&636 karşılaştırması? eski 2005 2006 modeller

aslında cbr600rr ı 2007 den aşşağısını düşünmek istemiyorum tank slapper gibi benim hatam dışında motorun hatasıyla kaza yapmak istemem, ama 2007 ve üstüde çok pahalı bir kere 20 bin e bulmuştum hemen satıldı ben incelerken,

kawasakide de zx6r ve 636 aynı sanırım bunlar hakkında fazla bilgim yok ama 2005 2006 ları güzel daha üstleri çok pahalı daha altlarıda güzel değil, kawa biraz zor aslında parçası falan pahalıdır birde bakıyorum ilanları sinyalleri yok plakası yok yamultulup yamultulup düzeltilmişler gibi bir çoğu

r6 ise masllah her modeli güzel ve ilanıda çok özellikle şu böcek kasa mı ne diyorlar ince uzun farları olup içinde yuvarlak yuvarlak olan farklı olanları gayet güzel

birde en önemli kriterlerden biri hızlı alınıp satılması yani beğenmezsem falan hızlı satabiliyim yani test etmek için alıp zarar etmeden satmak gibi düşünün

valla 25 binim olsa 600rr alırdım, 19.000 tlem vardı xj6 aldım akro ile gayet memnunum :)

500$ lık bir gidon amortisörü bütün motosikletler için tank slapper i minimuma indirmektedir.

Birde apaçi motoru diye ayrım yapmanın hiç manası yok. Racing makinası apaçi makinasıdır :) Panigale, Agusta vs değilse.

2005 yılında 0km olarak aldığım gsxr 600 ilk şahsıma ait racingim olduğu için bendeki yeri çok özeldi, daha önceki motorlar tam anlamıyla benim sayılmazdı. Bendeki yeri ve önemi büyüktür. Yeri büyük olduğu için sattıktan sonra da biraz ben takip ettim biraz da bana denk geldi, km hikayesi şu şekilde:

ben 21bin km'de sattım
benden alan arkadaş 42 bin km'de sattı
alan kişi teker makinesi diye bir alet icat etmiş, olduğu yerde tekere fln geliyordu, o arkadaş 58 bin'de şehir dışına sattı
takip etmeyi bırakmışken 2011 yılında tesadüfi bir şekilde bir galeride gördüm, egzoz ve ön camı değişmiş olmasına rağmen şase numarasından benim motorum olduğunu teyid ettim km'si 73 bindeydi ve hala diri duruyordu.

alan arkadaş muayeneye sokana kadar 90bin km'ye kadar kullanmış- sonra km düşürme işlemi yapmış ve km'sini 49bin'e çekmişti.

en son bu yaz gördüm yine istanbulda ve km'si 39 bindi.

2005 yılında 0km olarak aldığım gsxr 600 ilk şahsıma ait racingim olduğu için bendeki yeri çok özeldi, daha önceki motorlar tam anlamıyla benim sayılmazdı. Bendeki yeri ve önemi büyüktür. Yeri büyük olduğu için sattıktan sonra da biraz ben takip ettim biraz da bana denk geldi, km hikayesi şu şekilde:

ben 21bin km'de sattım
benden alan arkadaş 42 bin km'de sattı
alan kişi teker makinesi diye bir alet icat etmiş, olduğu yerde tekere fln geliyordu, o arkadaş 58 bin'de şehir dışına sattı
takip etmeyi bırakmışken 2011 yılında tesadüfi bir şekilde bir galeride gördüm, egzoz ve ön camı değişmiş olmasına rağmen şase numarasından benim motorum olduğunu teyid ettim km'si 73 bindeydi ve hala diri duruyordu.

alan arkadaş muayeneye sokana kadar 90bin km'ye kadar kullanmış- sonra km düşürme işlemi yapmış ve km'sini 49bin'e çekmişti.

en son bu yaz gördüm yine istanbulda ve km'si 39 bindi.

Bende ne zaman km dusucek diye bakiyordum, aynen buyuk eski motorlarda km ye bakmaya gerek yok expertiz sart

tankslapper sürücü hatasıdır.

Ülkemizde honda truluyor genelde yamaha bence daha güzel.küçükükten beri yamaha bana daha sempatik daha karizmatik gelmiştir.r6 kırlangıç kasa ve r1 2004 den sonrası ve birgün sport tourıngten sonra racinge geçersem tercihim kesinlikle r6 olacaktır.

tankslapper sürücü hatasıdır.

Ülkemizde honda truluyor genelde yamaha bence daha güzel.küçükükten beri yamaha bana daha sempatik daha karizmatik gelmiştir.r6 kırlangıç kasa ve r1 2004 den sonrası ve birgün sport tourıngten sonra racinge geçersem tercihim kesinlikle r6 olacaktır.

r6 nın ön kısmı 600rr ın arka kısmı güzel, r6 larda o 2 kasa farkını anlamıyorum, kırlangıç kasa ve böcek kasa sadece o farların farkı mı?

Değil .

Şase ve motor komple farklı .

Ters-duz amortisorler vb

Ancak alipta piste cikmayacaksaniz en büyük fark oturus pozisyonu rahatlığı

r6 nın ön kısmı 600rr ın arka kısmı güzel, r6 larda o 2 kasa farkını anlamıyorum, kırlangıç kasa ve böcek kasa sadece o farların farkı mı?

R6 2006 ve sonrası eski kasaya nazaran;

farlar farklı,farlar arasında ram air girişi daha büyük.

Kuyruk feza kılıç gibi gidon daha aşağıda.

motorda da bi kaç beygir fark var.

15-16.000 TL bütçeyle 2002 model civarı 600cc motor almak mümkünken bir yandan git 250cc sıfır yada sıfıra yakın bi motor almak aklıma geliyo.
600cc'den aşağı binmek de istemiyorum açıkçası.
Yani 600lük alıp sağlam bi ustaya gidip al bu motoru tek sıkıntısı kalmayacak tek marşla çakışıp yolda bırakmayacak hale getir desek çözüm mü bu?
Sizce hangisi daha mantıklı?

15-16.000 TL bütçeyle 2002 model civarı 600cc motor almak mümkünken bir yandan git 250cc sıfır yada sıfıra yakın bi motor almak aklıma geliyo.
600cc'den aşağı binmek de istemiyorum açıkçası.
Yani 600lük alıp sağlam bi ustaya gidip al bu motoru tek sıkıntısı kalmayacak tek marşla çakışıp yolda bırakmayacak hale getir desek çözüm mü bu?
Sizce hangisi daha mantıklı?

ama olmicak şeylerde var, soguk havada değil hatta sıcak havada motor sogukken bile sürekli her defasında jikle isterse benim motor gibi ona çözüm yok heralde mesela

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar