Hem 600cc, hem de 900cc Hornet'i kullandim. Oturus sekli disinda alakalari yok. 900 her turlu, ama her turlu dover.
Dayanikliliga gelince, 900cc Hornet'i 36 bin km'de aldim, elli kusur bin km'de sattim (yanlis hatirlamiyorsam), zerre sorun cikmadi. Aldigimda da, sattigimda da, motor sesi yenisinden farksizdi. (Sifirini da denedim) Yagini hep kendim degistirdim (cok kolay) zerre eksiltmedi.
Hornet 900'un yenisi CB1000R'a da sahip olmak nasip oldu. CB1000R teknik olarak cok daha ustun olmasina ragmen Hornet 900'den daha cok zevk aldim sanki. Super motosiklettir. Gucu bir yana torku cok yuksektir, super rahattir, eski fireblade motoru kursun gecirmezdir. 0-100km'si 2.9 saniyedir. Bir cok guncel 4 silindir motosikletin aksine hic bir devirde zerre titresim yapmaz.
Parca sikintisi yasamaniz mumkun degil. En kucuk vidasina kadar 3 gunde postaliyorlar burada, Turkiye'den niye yapilmasin?
Ancak: Hic bir elektronik destek yok... Kazara teker yapmam bu motosiklette oldu. Bereket dusmedim. Malum, MTS yok. Kaza da yaptim, acile kaldirildim, vs. ABS olsa olmazdi kaza... Hala cok seviyorum mereti, ama binmem...
Onun disinda tek negatif yani: Boyunuz uzunsa ekzos dumani turbulans yapip ceketin arkasini benzin ve duman kokutuyor. Ise gidiyorum, kokuyor, eve geliyorum, esim burnunu tikiyor. Eksozlar guzel gorunuyor ama benim icin iyi olmadilar... Ona ragmen cok zevkle kullandim. Hala yolda gorunce gozum kalir. Ancak yine dedigim gibi, binmem, tavsiye de edemem. Sagligin, kolun, bacagin, hayatin fiyati yok...