Yazdıkları fiyata satamayan kesim bahsettikleriniz,1 ay bedava ilan süresi dolana kadar yayında kalıyor ilan sonrasında tanıdık eş dost hesabı varsa sahibindende 1 defa da onun üzerinden ilan veriliyor ve yine satılmıyor,bahsettiğiniz ilan sahipleri ya tutarsa 2-3 yolumuzu bularız havasında ilanlar,birçoğu ihtiyacı olduğu için ya da motosikletini değiştireceği için ilana koymuyor.Tıpkı Nasreddin Hocanın göle maya çaldığı gibi ya TuTarsa ilanı onlar,ben geçen sene mt25 motesikletimi 36 saatte sattım,nasıl mı?girdim malum siteye fiyat analizi yaptım,hasar kayıtlı olanlar vardı 15 ve altı fiyatlara,15-16,5 arası kilometresi yüksekler vardı,17 ve üstü benim motorun emsalleriydi,kendimce dedim adam 17000 lira 17500 lira yazmış almaya gitsen yanına 1000 düşse 16-16.5 arası satar,direk 16.000 liraya ilan verdim ve 15800 liraya 36 saatte sattım alan arkadaşla hala görüşüyoruz motorum 2015 model 3000 kilometredeydi,ben elimdeki malı kokutmadan güzelce sattım zaten 14.500 liraya almıştım sıfır,benden sonra 17-18 fiyat verenlerin motoru ilan süresi bitene kadar satılmadı özellikle takip ettim çünkü acaba ucuz mu verdim diye içim içimi yemişti ama en güzelini yaptığımı anladım,