R25

Merhaba 4 5 aydır r25 kullanıyorum trip f nasılmış diye benzin almayp bitene kadar bindim trip f e geçince km gibi ileri saymaya başladı bu trip f benzinin kaç km kaldığını göstermesi gerekmiyomu neden ileri sayıyo trip f amacı nedir bilen varmı arkadaşlar

Depo yedeğe düştüğünden beri kaç kilometre yol aldığınızı gösterir F trip. Siz de ona göre " bu motor yedek depo ile 75 km gidiyor ben 50 gitmişim 25 kilometre içinde benzin almalıyım" diyorsunuz. Değerler farazidir.

Anladım teşekkürler bende deniycem kaç km gidicek diye umarım yolda kalmam :) tek çizgi kaldığında benzin göstergesi yanıp sönüyomu bitmeye yakın 2 çizgi kaldığında hep fullediğim için bilmiyorum :)

Tek çizgiye düşüyor. Devam ediyor. Motoru ayakliga aldığında samandira yakıtı algilayamiyor. Yanıp sonmeye başlıyor. Yol yapınca sabit yanmaya devam ediyor ama f de gitmeye devam edebiliyor. Tam yedeğe geçtiğinde yanıp sönüyor son çizgi.

dostum deneme böyle şeyler. 1 çizgiye gelmeden benzin al hep. benzin pompası arızası yaşayabilirsin. yaşayan arkadaşım da var.

Beyler ben Yedek depo ile 90 km gittim. Performanslı kullandığımıda söylemeliyim.

Ben şahsen 60 tan sonra cesaret edemedim. Benzin aldım. Bir arkadaşım 90 küsür km gitmişti ama.

62 km den sonra 13.25 litre gibi bir yakıt aldım. 15 km ya giderdi ya gitmezdi heralde

Benim yaramazda da var. Güzel bir özellik bence, tırstırıyor adamı hemen yakıt aldırıyor. Ayrıca kayış ve yağ değişim kilometresi de koymuşlar, çok sevdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar