Liste uzar gider..
Bunlarıda ekleyelim.. 
ege sahilindeki pansiyon ile motorunuz üzerinde ki 3 günlük akrapovici bir tutabilecek zihniyette iseniz sıkıntısız ekleyin derim....
Arada 12 beygir fark var bu başlı başına yeterli bi sebep değil mi? (cbr250 arka tekere iletilen güç 24hp) r25' in üstüne bagaj bağlayıp (20-30 kilo civarı) üstüne de benim kilomla (90kg) tatile gittim bastım gaza 181 gördüm istanbul sakarya yolunda 120 kilo birisi cbr250 üstüne çıksın bassın bakalım nasıl kaç görebilecek.
Görünüş ve ses konusunda yorum bile yapmayacağım zaten onlar başlı başına bi olay R25' de![]()
Siz olmaz diyorsunuz da çok şükür bütün dünya öyle düşünmüyor, şuan motogp' de efsane olan tüm isimler bi zamanlar 250cc/moto2' de şampiyon olmuş isimler, marquez, lorenzo, biaggi, rossi, simoncelli, melandri.... hepsi bi zamanların 250cc şampiyonları. Bu adamlar analarından motogp pilotu olarak doğmuyor, gökten zembille de düşmüyor, oralara gelmek için 50cc' den 1000cc' ye kadar sürmedikleri kalmıyor.
Kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_250cc/Moto2_Motorcycle_World_Champions
O da birşey mi ? Adam R25 sayfasında bayiide ki sırasını satıyor 250 tl'ye.. Bu R25 herkese kazandırıyor..
R25'in varsa kardasın..
Avantajları saymakla bitmiyor..
Bayii sıranı satarsın..
Plaka, ruhsat, sigorta masrafını satarken alıcıya yaslarsın..
Lastik, takoz, eksoz, tank ped, jant şeriti varsa motorun 2. Elde 20.000 tl olur..
Ekstra yaptıkların asla değer kaybetmez ve 2. El sayılmaz alıp taktığın fiyattan yaslarsın..
Ekstraları taktırırken verdiğin montaj paralarını satarken fiyata eklersin..
Asla ve asla 2. Elde motorun değeri düşmez ve üzerine kar yaparsın..
Daha ne olsun ki zaten.. Herkesin bir R25'i olmalı şu hayatta..![]()
R25'in varsa kardasın..
Bayii sıranı satarsın..
Lastik, takoz, eksoz, tank ped, jant şeriti varsa motorun 2. Elde 20.000 tl olur..
Ekstra yaptıkların asla değer kaybetmez ve 2. El sayılmaz alıp taktığın fiyattan yaslarsın..
R25'in varsa kardasın..
Bayii sıranı satarsın..
Benim 2012 TVS'ye 10 TL lik led sinyal taksam fiyatı ikiye katlarmıyım acaba? Elime para geçti altın alacaktım olmadı sinyale yatırayım parayı. Bir de altına not düşerim Türkiye'de tek diye gel keyfim gel (
Ama yazdıklarınızı, piyasayı görünce keşke zamanında TVS yerine R25 e yatırsaymışım parayı diyorum. ):