Arada 12 beygir fark var bu başlı başına yeterli bi sebep değil mi? (cbr250 arka tekere iletilen güç 24hp) r25' in üstüne bagaj bağlayıp (20-30 kilo civarı) üstüne de benim kilomla (90kg) tatile gittim bastım gaza 181 gördüm istanbul sakarya yolunda 120 kilo birisi cbr250 üstüne çıksın bassın bakalım nasıl kaç görebilecek.
Görünüş ve ses konusunda yorum bile yapmayacağım zaten onlar başlı başına bi olay R25' de![]()
36900 / 120 = 307 tl 14750 / 36 = 409 tl ne motormuş be bir beygiri bizim motordan pahalı amk
Niye her motosiklet karşılaştırmasını beygir gücü ile yapıyoruz.
Süspansiyonları, üzerindeki teknoloji, servisi, parçası, uygun lastik bulunabilmesi, 2. El satışı, yakıt tüketimi, artçı konforu, ağırlık merkezi vs bunlar hiç mi önemli değil ?
2 motor karşılaştırırken hemen yok ben 180 yaptım seninki 165 te kalıyor , benimki daha iyi motor demek çok ama çok yanlış.
Yanlış anlamayın ne r25 cbrdan nede cbr r25 ten iyidir demiyorum.
Kullanıcı için yakıt tüketimi önemliyse napacak ? Oda ozaman seninki 250cc ye göre çok yakıyor dandik motorun var dese ?
Benim artık midem bulanıyor sırf motosikletin gücünden dolayı o iyi bu kötü denince.
Motor 15 diyelim sigorta,plaka,ruhsat,noter ücreti 16 bin lastik koruma takozu derken 17 bin vay be 250 cc'lik makineye bu para.
Hadi Yamaha alanın savunacak bi yeri var savunuyor, bu saatten sonra piyasada 250sl varken, r25 varken cbr250 alan adam neyini savunuyor? Gönül vermekten başka bi tutulur yanı yok adam honda hastasıdır illa honda olsun çamurdan olsun der diyecek bişey kalmaz işte o zaman bize.
Niye her motosiklet karşılaştırmasını beygir gücü ile yapıyoruz.
Süspansiyonları, üzerindeki teknoloji, servisi, parçası, uygun lastik bulunabilmesi, 2. El satışı, yakıt tüketimi, artçı konforu, ağırlık merkezi vs bunlar hiç mi önemli değil ?
2 motor karşılaştırırken hemen yok ben 180 yaptım seninki 165 te kalıyor , benimki daha iyi motor demek çok ama çok yanlış.
Yanlış anlamayın ne r25 cbrdan nede cbr r25 ten iyidir demiyorum.
Kullanıcı için yakıt tüketimi önemliyse napacak ? Oda ozaman seninki 250cc ye göre çok yakıyor dandik motorun var dese ?
Benim artık midem bulanıyor sırf motosikletin gücünden dolayı o iyi bu kötü denince.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-mavi-beyaz-r25-kasada-ve-satis-masrafi-tarafimiza-aittir-214912465/detay
oha, adam açık açık yazmış,bir de bayii sanırım,çüşş
250cc yarış motorumu olurmuşVarmı dünyada 250cc yarış katagorisi yani şahin marka arabanın şase ve motorunun üstüne Ferrari kasası oturtmaya benziyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-mavi-beyaz-r25-kasada-ve-satis-masrafi-tarafimiza-aittir-214912465/detay
oha, adam açık açık yazmış,bir de bayii sanırım,çüşş
R 25 düşünürken sıfır ayarında 2. elini ucuza bulmuştur almıştır benim gibiOnun dışında cidden mantıksız fiyat.
aynı fikirdeyim kim ne derse desin, BANA GÖRE 250cc motordan eski iki zamanlıklar hariç supersport olmaz. spor motor de 250cc kategorisi de ne dersen de ama supersport deme. supersport dediğin motor 3. vitesin sonunda kanını beline toplar beyninde saliselik kopmalar, tepkisizleşmeler yaratır.