Ktm rc 250 derim ben bircok artisi var. Kg basina dusen guc olarak da en iyisi ktm. Hem r25 max gucunu cok yuksek devirde veriyor. Ktm daha cazip gibi su anda .
Ktm rc 250 derim ben bircok artisi var. Kg basina dusen guc olarak da en iyisi ktm. Hem r25 max gucunu cok yuksek devirde veriyor. Ktm daha cazip gibi su anda .
cok guzel yazmissin hocam. lastik konusu cok onemli benim icin pulsarimda michelin pilot street kullaniyorum memnunum ama rosso 2 yi denemek istiyorum r25 e en yakiscak lastikte o bence. butce konusunda sorunum olmasaydi sifir dusunurdum kesinlikle ama unuttugumuz bi nokta var oda sigorta parasi. sizin yaptiiniz hesaba sigorta parasinida eklersek 17bucugu bulucak fiyat. benim en azindan lastigi uzerinde hazir bi ikinci el alabilmem lazim elimdeki parayla sigortayi yine bi sekilde karttan taksit yaptirabilirim. ikinci el piyasada da su an hic motor yok fuardan sonra olanlarda fiyati sisircektir eminim. 15.250 iken sifir fiyat, 10.000 kmde hic bi ekstrasi olmayan motorlari 14bucuk yaziyolardi. su an ki fiyattan sonra 15in altinda yazmazlar, uzerinde rosso 2 olan 5000 km gecmemis bi motoruda eminim 16 a yazicaklar.