R25 sıfır alınır mı?

Ben de R25 almayı düşünüyordum da yıl olmuş 2019 ABS'siz almaktansa hiç almamak daha mantıklı geldi. 3-5 ay bekler para biriktirir alacaksam ABS'li olanını alırım dedim.

Ben de R25 almayı düşünüyordum da yıl olmuş 2019 ABS'siz almaktansa hiç almamak daha mantıklı geldi. 3-5 ay bekler para biriktirir alacaksam ABS'li olanını alırım dedim.

cidden o kadar kötümü abssiz ya 2-3 aya zaten ellerinde motor kalmayacak indirim var diye alıyor herkes

Abs tabii ki iyidir ama bu kadar abartmamak lazım bence, zaten 2-3 senedir motosikletlerde doğru düzgün görmeye başladık, abssiz motosiklet alınmaz gibi bir mantık saçma olur.Bundan önce de çok daha güçlü makineleri abs olmadan kullanıyorduk, abs ekstra güvenlik saglar frenlemelerde kullanıcı hatasını daha çok telafi eder ama daha fazlası değil.Virajda lastik tutmayınca abs kurtarmaz yine kötü lastikten kurtulacaksın dümdüz yolda giderim sadece demiyorsan.

Abs tabii ki iyidir ama bu kadar abartmamak lazım bence, zaten 2-3 senedir motosikletlerde doğru düzgün görmeye başladık, abssiz motosiklet alınmaz gibi bir mantık saçma olur.Bundan önce de çok daha güçlü makineleri abs olmadan kullanıyorduk, abs ekstra güvenlik saglar frenlemelerde kullanıcı hatasını daha çok telafi eder ama daha fazlası değil.Virajda lastik tutmayınca abs kurtarmaz yine kötü lastikten kurtulacaksın dümdüz yolda giderim sadece demiyorsan.
Usta cidden o kadarım olsa absli alırdım ama 3000 tl fark var arada

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok daha güçlü makineleri abs olmadan kullanıyorduk, ve daha çok düşüp kaza yapıyorduk. :)

ABS, fren esnasında kullanıcı hatasını telafi etmekten ziyade, profesyonel yarışçı seviyesinde olmayan kullanıcıların beceremeyeceği şeyi yapar.

Usta cidden o kadarım olsa absli alırdım ama 3000 tl fark var arada

ABS, olmadığı için ilk düştüğünde fiyatını çıkarır muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar