değmez tabide parası r25 2016 dan neyi farklı pek göremedim ton olarak sanırım farklı.mt25 bu sefer olmuş hiç beğenmiyordum renklerini bu baya baya güzelmiş.mt25 için rengine extrada 1000tl veren olursa kendi bilir tabi.2017 modelim diye bağırıyor.r25e bence değmez.

beyler selam, bir R25 sahibi ve aşığı olarak şunu demek istiyorum, gönlünüz hangisini istiyorsa onu alın. Evet 2016 ile 2017 modeller arasında teknik anlamda bir fark yok anladıgım kadarıyla buna donanımda dahil ( lastikler vs) fakat renk diyip geçiyorlar,bazı motor severler için bu çok önemli.
Bu yüzden bakın renklere eger 2017 sizi heyecanlandırıyorsa onu alın.Arada parasal bir fark var ok ama bazıları için buna değer ( mesela ben , allahtan geçen yıl en ço kırmızı beyazı beğenmiştim , griyi beğenmiş olsaydım işim çok zordu )
mavi güzel olmuş kardeşler motordan grenajı alır takarız 2017 model almamıza gerek yok
Satan yerler mevcut. Meshur siteden bulabilirsin. Beyaz rengi begendim ben yeni renklerden.
Bencede , 2016 model alacaktım şimdi bu renklerin gelmesini bekliyorum acaba ne zaman gelir sence ? Birde abs falan yapsalardı tadından yenmezdi ama![]()
Hey yavrum hey 17.750.
Dayanın dostlar euro 1 lira olunca 6bin liraya felan KTM exc sürecez.
Hatta çin malı motorları, günlük kullanıp çöpe atacaz.