R25 Mivv Suono?

Merhabalar herkese. Motoruma egzoz taktırmak ve taktırmamak arasında gidip geliyorum. Egzoz düşünmemdeki sebep trafikte fark edilebilirliğimi artırmak. İnsanları rahatsız etmek değil. Agresif kullanan birisi de değilim. Motorun sesi aslında hoşuma gidiyor ancak egzoz sesi yok denecek kadar az. Fiyatlar da almış başını gitmiş durumda. Ne yapacağımı şaşırdım. Mivv suono komple sistem fiyatı 4400 TL civarında. Bu paraları bu egzozlara vermeye değer mi? Slip on fiyatlarına bakıyorum onlar da uçuk. Komple sistem ile farkları yok denecek kadar az. Akrapovic slip on egzoza da mivv suono komple parası istiyorlar. Ne tavsiye edersiniz?

Takmamanı. 2000tl cezası oldu. Denk gelirler, hem motoru bağlarlar hemde tabir-i caizse öttürürler. O takılacak zaman bu zaman değil...

ben 3 4 ay öncesinde 2. el Akrapovic slip on aldım r25 için
hem motorumdan daha fazla zevk almaya başladım hem farkedilirlik arttı hemde estetik olarak çok güzel
replikalara bakıyordum onlarda güzel değildi parayı bırıktırdım gittim orjinal aldım
full sistemler çok pahalı idi alamadım
bu arada boğazdan direk yapmadım katalizör takılı ve mesela uzun yola gıttım geldım kafam ağrımadı
boğazdan takılı olan r25 ler kullandım 5 10 dakika dayanabildim
katalizörlü tam ayarında polis çevirmesinede hiç girmedim.
not: imla bozuk kusura bakmayın.
AzRgzz.jpg

x5_546737858gjt.jpg

https://www.akrapovic.com/en/moto/product/15206/Yamaha/YZF-R25/2016/Slip-On-Line-SS?brandId=41&modelId=697&yearId=4145

burdanda montajına bakabilirsn 5 dakika
https://www.youtube.com/watch?v=IAXd6JDcEYQ

Son düzenleme:
valla çift silindir motora bence 1200cc olsa bile egzoz takılmamalı. sesi çok kötü oluyor. buna 1299 panigale de dahil. aynı zamanda egzoz taktığında bence pişman olacaksın. eskiden cbr250 sahibiydim ona takmıştım. 1 hafta dayanamadım çıkarttım. ayrıca şu an cezalar çok uçuk ve ara sokaklarda bile çevirme yapılıyor neredeyse kriz yüzünden. zx636 sahibiyim bu motorda bile orijinal egzoza dönmeyi düşünüyorum cezalar yüzünden. kısacası tercih senin ama bence çok büyük ihtimalle pişman olacaksın. sürekli acaba insanlar rahatsız oluyor mudur acaba diye düşünmekten motor kullanamıyor insan egzoz varken

valla çift silindir motora bence 1200cc olsa bile egzoz takılmamalı. sesi çok kötü oluyor. buna 1299 panigale de dahil. aynı zamanda egzoz taktığında bence pişman olacaksın. eskiden cbr250 sahibiydim ona takmıştım. 1 hafta dayanamadım çıkarttım. ayrıca şu an cezalar çok uçuk ve ara sokaklarda bile çevirme yapılıyor neredeyse kriz yüzünden. zx636 sahibiyim bu motorda bile orijinal egzoza dönmeyi düşünüyorum cezalar yüzünden. kısacası tercih senin ama bence çok büyük ihtimalle pişman olacaksın. sürekli acaba insanlar rahatsız oluyor mudur acaba diye düşünmekten motor kullanamıyor insan egzoz varken

Boxer BMW ler hariç bence. R nine T nin katalizörsüz sesi muazzam gerçekten.

Allah aşkına şu motorlara egzoz takmayın rica ediyorum lütfen. Yıllardır motosiklet kullanan bi abi tavsiyesi olarak düşün. Yani özellikle bu sınıftaki heleki r25 in o egzozlu sesi gerçekten toplum için işkence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar