R25 mi CBR 250 mi Ninja 250 SL mi

Tanitim fiyatindan yakalayanlar iyi yapar. Ben de motorun memlekete gelene kadar 15 bini gorecegini dusunuyorum. Cbr250 candir. Yeni ogrenen biri olarak cokca hatami affetti ve dusmekten kurtardi sagolsun. Yamaha r25 13.500 fiyatta kalici olur ise dusunebilirim yaz sonrasi. Tabii esas aklimi celen abs.li ninja 300. Cok fena seytan durtuyor ama dur diyorum simdilik :)

şimdi noldu yaa hangisine karar verdik şimdi bari anket yapsaydık yok mu anket yapacak

r25 çok harika bir şey olmuş motosiklete yeni başlayacağım kendime biraz güvenebilsem r25 istiyorum ama cbr 125 ile başlıcam sanırım

R25 ciler oldu yamaha dusmani :D bi umut kawasakide aricaklar umduklarini. Sanirim CBR piyasada yine tek basina kalcak hakim olarak :D

Ben siyah olanı almaya niyetlendim Yamaha R25 kaporada hazırdı, sadece mavi olanı varmış, siyah daha sonra gelecek bu seferde fiyat değişecek, ne yapacağımı bilemiyorum.

Ya arkadaşlar, niye cbr 250 kullanan her fırsatta r25 almak isteyene laf atıyor.
Ve
Niye her r25 almak isteyen 50 yıllık r25 kullanıcısı gibi cbr 250r kullanan arkadaşları ezmek istiyor ?

Nedir alıp veremediğiniz. Sizin yüzünüzden hiçbir motorcuya selam veresim kalmadı. Nasılsa yamahacıdır , hondacıdır selam vermez diye.

Umarım Yamaha fiyatı hemen artırmak gibi bir hata yapmaz, en azından Mayısa kadar isteyen herkes almış olacaktır. bende siyahını bekliyeceğim

Hocam yanlış anlamayın da her yorumda yamaha'yı kötülüyorsunuz. Nedir alıp veremediğiniz :)

hocam ben yamahayı kötülemiyorum. hatta cbr ı sattıktan sonra r6 almayı düşünüyorum, ancak durum vaziyet yamahadan yana değil, millet yine honda almaya devam edecek bunu söyledim ben. yamaha kötüdür, almayın demedim hiçbir zaman

Siyaset Programı gibi olmuş :queen: arkadaşlar boşverin tartışmayın,alan kullansın yorum yapsın Cıbır'larla kardeş kardeş gezsin birlikte gazlasın neden bu sürtüşme ::rantinp:::rantinp:

Hangisi içinize siniyorsa onu alın gitsin. Eninde sonunda siz kendiniz için alacaksınız bizzat keyfini süreceksiniz. Bence Kawasaki almayın ama, şimdi hepimiz yeşil yeşil gezersek iş makineleri bizi kesip üstümüze avm dikmek için saldırır 😈

Ya arkadaşlar, niye cbr 250 kullanan her fırsatta r25 almak isteyene laf atıyor.
Ve
Niye her r25 almak isteyen 50 yıllık r25 kullanıcısı gibi cbr 250r kullanan arkadaşları ezmek istiyor ?

Nedir alıp veremediğiniz. Sizin yüzünüzden hiçbir motorcuya selam veresim kalmadı. Nasılsa yamahacıdır , hondacıdır selam vermez diye.

Abi sen bir de bu arkadaşları trafikte gör :) Adam YZF 125 ile ışıklarda bekliyor, yanına varıyorum kaskı açıp muhabbet edecem, nerdeeee. Arkadaş Rossi ya, Honda markasını görmezden gelmesi lazım. Öyle bir gaza abanışı var ki, sanki motoru kendi üretmiş de uluslararası arenada tanıtımını yapıyor. r25 sahibi olacak arkadaşlar, yeni kasa cbr görünce aynı tepkiyi vermezler umarım :)

Ha son olarak yzf125 önden çok güzel duruyor kafa farları çok iyi,genelde aynadan kestiğim için egsoz ve arka farı görmedim hiç :)

Ve

bu otomobilde de böyledir,peugeot sahibi fordçuyu sevmez fordçu opelciyi beğenmez,volkswagenci hiçkimseye yüz vermez :queen:

''Ha son olarak yzf125 önden çok güzel duruyor kafa farları çok iyi,genelde aynadan kestiğim için egsoz ve arka farı görmedim hiç''

Ağır konuşmuşsun kardeşim kavgada söylenmez bu laf :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu soruyu şimdi sorsak
Sıfır motor olarak R25 diyen pek çıkmaz :queen:

Benim kafam 250sl de ama hem fazla hareketli değil kawasaki piyasası hemde parçaları pahalı yoksa fiyat olarak görüntü olarak çok hoşuma gidiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar