Olay var dediler R25ime atladım da geldimyahu neler olmuş forumda neler.
Şu veletler eskiden dh de takılırlardı, ne ara MT ye musallat oldular da sağa sola küfür yağdırır oldular hayret?!!
(Bu arada küfürlere şahit olmadım, acayip de meraklandım neler denmiş acaba diye)
Hiç unutmam, DH otomobil bölümünde insanlara otomobil tavsiye eden, sürekli bazı marka ve modelleri kötüleyen, bu işi en iyi ben bilirim diyen, saçma düşünceleri teknik olarak çürütülünce sağa sola hakaret eden bir şahsın 15-16 yaşlarında, ehliyeti dahi olmayan ve hayatında 1 kere bile araba sürmemiş biri olduğu ifşa edilmişti
Sanırım MTde yavaş yavaş oraya doğru gidiyor. Nice konularda daha sık görmeye başladığım gereksiz atışmaları, gereksiz marka fanatikliği ve hakaret içeren mesajları başka türlü açıklayamıyorum.
Arada hala herşeye inat el emeği custom motor yapımından tutun da motor bakım onarımına kadar engin bilgilerini paylaşan bilgili ve efendi arkadaşlar da var elbette.
Ama her geçen gün trol sayısı artarken bu bilgili ve efendi kişilerin sayısı azalıyormuş gibi hissediyorum
yok abi; customcu azalmıyor ama yoğunluğu düşüyor. Bu aralar 600rr ile ölmeye çalışanlar çok forumda.