- Konu Yazar
Arkadaşlar video var ama size nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum motorumda krank silindir piston segman ve üst kapak değişti marşa bastığımızda 2-3 saniye çalışıp stop ediyor. https://youtube.com/shorts/Vn1sVowUaWY?feature=share
25'ler gollemeye başladı demek .
Arkadaşlar video var ama size nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum motorumda krank silindir piston segman ve üst kapak değişti marşa bastığımızda 2-3 saniye çalışıp stop ediyor. https://youtube.com/shorts/Vn1sVowUaWY?feature=share
ilk goller 2018 civarında yağ pompasından gelmişti zaten yanlış hatırlamıyorsam. 250 cc çift silindir makinayı bu kadar zorlarsan olacağı bu hocam çevremde 2 3 tane r ve mt serisine sahip arkadaşlar var adam otobanda 160 170 sabit gidiyorum bişe olmaz bu bloğu kimse bozamaz diyor velhasıl 250 ccyi 600cc 4 silindir gibi kullanırsan zaten olacağı bu25'ler gollemeye başladı demek .
Tek bir kişi bile soruna yönelik yorum yapmamış motor benim motorum istersem 50cc scooter gibi kullanılırım istersem 1000cc makina gibi kullanırım derdinide çekerim babacım kimseyi ilgilendirmez bilen adam konuşsun bilmeyen de yorum yapmasın ya
ilk goller 2018 civarında yağ pompasından gelmişti zaten yanlış hatırlamıyorsam. 250 cc çift silindir makinayı bu kadar zorlarsan olacağı bu hocam çevremde 2 3 tane r ve mt serisine sahip arkadaşlar var adam otobanda 160 170 sabit gidiyorum bişe olmaz bu bloğu kimse bozamaz diyor velhasıl 250 ccyi 600cc 4 silindir gibi kullanırsan zaten olacağı bu
Yapan usta sente atlatmış olabilir.
Tek bir kişi bile soruna yönelik yorum yapmamış motor benim motorum istersem 50cc scooter gibi kullanılırım istersem 1000cc makina gibi kullanırım derdinide çekerim babacım kimseyi ilgilendirmez bilen adam konuşsun bilmeyen de yorum yapmasın ya
Bak güzel kardeşim bal kardeşim çiçek kardeşim ben kime cevap vermişim mesajımda crf'ye cevap vermişim bu cevap kimi ilgilendirir crf'yi senin ustan çözüm bulamamışsa senin burada net çözüm bulabilmen zor bu arada buralarda bu kadar agresif davranmadan önce biraz düşün tart ve forum kullanımını öğren güzel kardeşim burası bir forum ve sen burda başlık açarak buraya üye olan ve başlığa yazı yazabilen herkese söz hakkı vermiş oluyorsunTek bir kişi bile soruna yönelik yorum yapmamış motor benim motorum istersem 50cc scooter gibi kullanılırım istersem 1000cc makina gibi kullanırım derdinide çekerim babacım kimseyi ilgilendirmez bilen adam konuşsun bilmeyen de yorum yapmasın ya
Yapan ustaya da buradaki gibi bir ukalalık yaptıysa veya borç taktıysa nasıl gitsin?Hele hele hele yapan ustaya geri gitmedim gibi bi cevap vereceksen bence hic yazma onu, pis dalga gecerler. Hatta kelimelere dokmesek te "ulen ne mallar var bu dunyada" falan gibi cumleleri icimizden geciririz yani.
Yapan ustaya da buradaki gibi bir ukalalık yaptıysa veya borç taktıysa nasıl gitsin?
Yapan ustaya da buradaki gibi bir ukalalık yaptıysa veya borç taktıysa nasıl gitsin?
o kadar haklısınız kiDoğru. Sahibi istediği gibi kullanıp parçalayabilir.
Umrumda bile değil.
Bana ne.