r25 i çalınan veya arkadaşının çalınan varsa konuya girsin

bugun arkadaşla gezerken kamerama yansıyan goruntu plakası yok motorda stickerler var ustundekı şahıslar tipi kayık kask sız adamlar videosunu yuklıycem bırazdan
6rrNzP.png

1000rr sahibi olup da, ayni sekilde kasksiz gezen suruculer de var.

Uzerindeki adam motorun sahibi olabilir ve gelip ` sen kime tipi kayik diyon la` diyebilir :) Sasirmam. Gidon da anahtar var mi yok mu goremedim.

Konunuzu sabote etmek icin yazmadim bunlari, iyi niyetinizi de anliyorum ama bence daha cok bulgu gerekiyor zira plakasiz ve kasksiz gezmek cok ender karsilasilan bir sey degil.

Plakasız gezmek ender rastlanan bir durum olmadığı gibi çalıntı motorlarda ender değil, plakasız her motoru ihbar ederim çalıntı çıkmasa bile çekilir aklı başına gelir.

Bu soğukda öyle motosiklete binmek için , cidden insanın deliyle cima yapması gerekli.

15 mılyar verıpde hiçbir ekipmanın olmaması insanı düşündürüyor motor montu felan olsa hadı neyse der geçerdımde hıcbir ekipman yok

video yükleycem birazdan yazmıştın,hani nooldu,,videoyu koyda bakalım anahtar varmı motorun üstünde

not aynı anda mesaj yazmışız sende videoyu koymuşsun

arkadaşın dediği gibi anahtar görünmüyor, ekipman yok, hava soğuk, bu soğukta en azından yüzün örtülmemesi, şu zamanda terör vs zor günlerde plaka olmaması, 2 kişi olmaları (birbirlerinden cesaret almaları ve yeri geldiğinde görev paylaşımı vs...) 🤔 felan toplayınca şüpheli hareketler oluyor bunlar.

bu arada duyarlı konu için teşekkürler.

inşallah düşündüğümüz gibi değildir özellikle ülkecek şu her açıdan kötü geçen günlerde bir arkadaşımız da motosikletinden olmamıştır.

eyy kış vakti soğukta motora binilmez diyenler, şu fotoğrafa bakın ve utanın ulen :p

evet en kötüsü elinde eldiven yok,bu havada eldivensiz motor sürmek herkesin harcı değil,3 dakika sonra ister istemez ellerin senin vücudunun bir uzvu olmaktan çıkıyor,ellerini kesseler hissetmezsin

Motoru Görür görmez ÇALINTI diye kondurmuşsun :)
Sonrada DEFALARCA TEKRARLAMIŞSIN,

Görende BİRLİKTE ÇALDINIZDA ANLAŞAMAYIP,
PAYLAŞAMAMIŞSINIZDA İHPAR ETME DERDİNDESİN Sanacak :)

:)

S.A KARDEŞLERİM ACİL BANA CROSS POCKET BİKE İÇ DIŞ LASTİĞİ LAZIM ACİL ELİNDE OLAN 0541 203 9219 ACİL ARASIN BEKLİYORUM...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar