R25 egzoz tavsiyesi.

Merhaba arkadaşlar yeni kasa mat siyah r25 aldım aslında egzoz olarak karbon akrep düşünüyordum ancak headers la berabar 7.000 lira civarlarına geliyor bence bu fiyatlar çok gereksiz. Önerebileceğiniz 2000 civarları belki biraz daha üstü olabilir egzoz tavsiyenizi alabilirmiyim. Temiz 2. el de olabilir.

Bence o para cebinde kalsın dostum yapmamanı tavsiye ederim, insanları rahatsız ediyoruz. Biliyorum çok zevkli bişey ama şuan yapabileceğim en etik yorum bu

Ceza yemek istemiyorsan slip on birşeyler bak. full sistem egzozlar polisleri direk çekiyor. 1000 lira cezayi yapıştırıp motoruda çektiklerinde öylece kalakalirsin

bulabilirsen temiz 2.el akrapovic slip on al
yoksa 0 alabilirsin n11 de kuponla falan indirimli düşürebilirsen
sesi çok güzel tam tadında uzun yoldada rahatsız etmiyor
boğazdan olunca 5 dk tahammül edilmiyor

https://www.akrapovic.com/en/moto/p...On-Line-SS?brandId=41&modelId=697&yearId=5033
en aşağıdan dinleyebilirsin

muffler_akrapovic_slip_on_yamaha_r25_titanium_93905_1482225388.jpeg

Son düzenleme:
Egzoz takmayın be kardeşler çok gürültü yapıyor, ben 150-200km rüzgar sesine bile katlanamıyorum sizde nasıl bir kafa var uzun yolda o egzoz sesini çekiyorsunuz :sunny:

O kadar para ver r25 e birde egzoz al, ah ah insan bir mt 07 alır. 4 silindir olmadıkça egzoz işi bana boş geliyor abi, saçma sapan ses benim için. Yok yok 600 lük şart 🤗

Merhaba , anlıyorum kullanıcı adının hakkını vermek istiyorsun ama yapma bence . 3 yada 4 silindir harici egzoz patırtı sadece .

Ben akrapovic slip on taktım. Polislerle başım derde girmesin, insanlar rahatsız olmasın, ses bir miktar tok çıksın istiyorsan tavsiye ederim. Orijinal egzoza göre ses baya toklaştı.

Sevgili arkadaşlar ilk önce sizden her kullanıcının farklı olabileceğini anlamanızı,kavramanızı rica ediyorum. Hak vermiyorum değil haklısınız gelende bu tarz motorlara egzos takan tipler kafa s. ütüleyen tipler oluyor ancaaak benim niyetım kafa ütülemek değil trafikte fark edilmek. Tecrubelerim sayesinde egzozun istanbul trafiğinde %40 %50 gibi ciddi bir oranla daha fazla görülüyor duyuluyor ve tehlikeli olabilecek pozisyonlardan uzak kalmış oluyorsunuz. 90km hızla giderken 3. vitesde bağırtarak gitmek var 6. vitesde pata pata gitmek var bana sorarsanız tamamen kullanıcı seçeneğidir motoru bağırtmak. Yorumlarınız tercihleriniz için hepinize teşekkür ederim. Memur konusunda haklısınız yaklaşık 10 senedir egzozlu motor kullanıyorum daha 1 kere egzozdan dolayı ceza yemedim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar