R25 - crf 250l tercihinde yardım

Merhaba arkadaslar öncelikle ikiside farklı dünya hemşehrim diyeceğinizi tahmin edebiliyorum ve haklısınızda. 19 yaşında üniversite öğrencisiyim 2012 de Çin malı olan ilk motorumu aldim küçük yerde ara sira bindigim icin ehliyet sorunum olmadi 10.000 kmden fazla yol yaptim bir buçuk yıl önce ondan bakmıştım biraz apaçi işi mz 301 aldım onun arizasi bitmedi zaman olmadi derken hep yatti simdi ehliyeti aldim 2 ay icerisinde 10-13 binlik motor almayi istiyorum sadece zevk icin bincegim araba var zaten iki motorda çok hoşuma gitti ama r25 e biraz yıpranmışlar var o paraya piyasada yoksa direk r25 derdim bu konu hakkında düşünce ve tecrubelerinizi yazarsaniz sevinirim.

Mersin İl Temsilcisi
Crf
Rx3 evo..

Kesinlikle tadı başka, engel tanımadan yol yapmak..
Hele ki ülkemizin yol şartlarında..
Belki lastikleri yenilemek durumunda kalabilirsiniz

Crf al elin bollaşınca, sm jant takımı alırsın ister arazi ister asfalt takılırsın

Cross kullanmadım ama r25 kullandim. Cok guzel bir makine. 250 cc klasmaninda en iyisi diyebilirim. 13 liraya güzel temiz bulabilirsin bence.

r25 hevesimi aldıktan sonra sıkar gibi düşünüyorum ama crosla bu süre daha uzun olur sanki ama r25 videolarinin hepsini izledim beğenmeyi geç hepsi hasta kalıyor hangisi olur bilmiyorum ama ikiside mantıklı bir seçenek gibi duruyor

iki motoru da epey uzun süre kullandım. hangisi ağır basar dersen crf derim. crf ile araziye gitmedim doğru düzgün ama crfin araziye girebilme olarak artısı var. ayrıca crfle de epey yol yaptım, çok keyifli çok güzel motor. frenleri çok güsel. kesinlikle crf.

Crf250L modeli çöp bir model. Kronik sıkıntısı bitmez ağır hassas bi yan yatmada şase yamulur mu? Kaldırımdan inip çıkmayla keçe patlar mı? Sakın ha crf den uzak dur. Klx al r25 al crf alma. Sırf bu kronik sıkıntılarını söyledim diye facebook grubundan banladılar beni. Mesajlarımız duruyor motorlarımıza çamur ataamazsın banlıyorum seni dediği. Hadi burdan da banlasanıza hadiiii:D

CRF250L tavsiye ederim. 1 hafta boyunca Toroslar'da toprak, çamur, dereyatağı demeden gezdim. Antalya - Alanya kaymak asfalt gittim geldim. Ön amortisörlerine hayran kaldım. Benim metresimdir. Aklım hep onda.

Klx 250 malzeme kalitesi olarak crf den çok üstün ayrıca çift radyotörü var, klx varken neden crf gibi ucuz malzemenden üretilmiş bir motor alınabilir ki. Crf bilyalı yatak bile değildir. Sırf Honda diye, sırf servisi yaygın diye alınıyor. Koyun iki motoru yan yana aradaki uçurum farkı görün

İkisini de kullandım. Çok farklı dünyalar.

r25 yere yapışarak giderken crf ağırlık merkezi biraz yukarda olduğu için denge konusunda garip geldi bana, güvensiz hissettim.
r25 asfaltta çok daha konforlu ve daha iyi viraj alıyor, crf büyük tekerlekleri ile bozuk yollarda daha konforlu
frenler konusunda r25 bariz daha iyi
daha öncede konusu geçmiş crf bencede tam bir arazi motoru değil, asfalt motoru hiç değil. Cross'a ilginiz varsa alabiliyorsanuz Klx daha iyi bir seçim olacaktır. Fakat r25 - crf arasında kaldıysanız r25 derim ben.

kullanım amacınız ve ağırlıklı kullanacağınız zemini göz önünde bulundurarak seçim yapmanızı tavsiye ederim.

Eski bir R25 kullanıcı olarak R25 in çok başarılı olduğunu söyleyebilirim ancak motordan zevk alma konusunda CRF250 daha kullanışlı bir motor olduğu için daha uzun süre keyif alarak sürebilirsiniz ayrıca R25 te artçı hiç rahat edemiyor.

sağolun arkadaslar memleketimizin yollarınıda düşünürsek crf mantıklı gerçekten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar