arkadaşlar mt25 duke 250 ve r25 arasındayım malum r25 abs 26.200 bu parayı verirsem ilerde gene zarar etmeden 1-2 sene kullanıp cc yükseltebilirim diye düşünüyorum ilk motorum olacak sizce ne yapmalıyım ?
arkadaşlar mt25 duke 250 ve r25 arasındayım malum r25 abs 26.200 bu parayı verirsem ilerde gene zarar etmeden 1-2 sene kullanıp cc yükseltebilirim diye düşünüyorum ilk motorum olacak sizce ne yapmalıyım ?
Nick ile konu uyumu olsun diyorsan al gitsin.
sıfır alma ikinci el al çok daha uyguna alırsın. 2016 3 5 bin kmde bi mt25 veya duke bul al gitsin. racing seviyosan r25 de olur tabii.
şehir içinde 250 lik altı tehlikeli yavaş kalıyor kimse tavsiyr etmiyor vede alıp 1 ay sonra satmak istemektense alıp yavaş yavaş öğrenmek daha mantıklı
Zaten yüksek sürate çıktığınızda motorun üstünde durabilmek tecrübe istiyor.İlk motoru olan birinin motorun üzerinde 150 km hayal edemiyorum.Bu arkadaş 190 km hıza ulaşmayı denicek.Birileri sağından solunca hadi hadi bu kaç yapıyor yolda boş denemekten ne çıkar 5-10 sn sadece.
Bence sen önce git 50cc scooter al.Nefes almak güzel.