R25 25-30 bin km de alınır mı

Motosikleti
R25
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar olsun 250-260 bin tl bir bütçem var şubat ayında R25 almak istiyorum ikinci el lakin baktığım motorların kilometreleri hep 20-30 bin km arası bu motor bu kmlerde alınırsa bana blok masrafı açar mı çünkü aldıktan sonra bana böyle yüksek bir masraf çıkarırsa yaptıracak maliyetim yok alınır mı sizce alınmaz mı tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim motoru hor kullanan bir insan değilim redline tek teker yapmam insan gibi sürerim sadece arada gaz açarım o kadar

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Sizden onceki o dedikleriniz yapmis olacaktir asiri yuksek ihtimal. O yuzden masraf cikarmasina hazir olun derim. MT-25, MT-07 ve R25 konusunda genel kani bu sekilde.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Alınmazmı yani hocam 450 sr almak daha mı mantıklı 10-15 bin km de
Ikisi arasinda kalsam R25 alirdim herhalde. SR fabrikadan sorunlu cikiyor diye biliyorum. O yuzden onunla ugrasmazdim. Ancak kullanici profili olarak farkli yerdeyiz, ben ikisini de tercih etmezdim. Boyle motorlara ilgisi olan birinin cevaplamasi daha dogru olur bu soruyu.

Motosikleti
Yamaha XSR700
260 bine sıfır cf 650mt veriyorlardı. Bi bakın istersen. İkisinden de fersah fersah üstün bir motor olur.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
R25 alacaksın ve insan gibi süreceksin öyle mi? Sana inanayım mı? :) 250 bin tl civarı para vereceksin, o paraya daha güçlü, daha ekonomik, daha sağlam.. Daha... Daha... Daha...

R25 tipi için alıyorsun sanırım çünkü fiyatını hak etmiyor bence.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
GSX-R 250 almanı öneririm, keyifle binersin. Madem sakin kullanacaksın, Suzuki her türlü fazla fazla mutlu eder. Tip olarak daha büyük, daha yüksek hacimli gibidir genelde Suzuki motosikletleri. R25 gibi itin hovardanın eline düşmemişini rahatlıkla bulursun. İkinci eli de biraz yavaş ancak satılır yani.

R25 10 bin km.de bile alınacak motor değil. Onu alan genç kardeşlerimiz bakımdan ve düzgün kullanımdan bihaber oluyorlar ve motorun canını alıyorlar. 135 de kesiciye girmesi sorun değil dersen suzuki gsx 250r alabilirsin, senden sonra oğlun bile kullanır onu bakımlarını yaptığın sürece. Ya da psyduck'ın dediği gibi 650mt de alabilirsin.

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar olsun 250-260 bin tl bir bütçem var şubat ayında R25 almak istiyorum ikinci el lakin baktığım motorların kilometreleri hep 20-30 bin km arası bu motor bu kmlerde alınırsa bana blok masrafı açar mı çünkü aldıktan sonra bana böyle yüksek bir masraf çıkarırsa yaptıracak maliyetim yok alınır mı sizce alınmaz mı tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim motoru hor kullanan bir insan değilim redline tek teker yapmam insan gibi sürerim sadece arada gaz açarım o kadar
9 ve 13 bin KMde yatak saran MT25 gördü bu gözler o yüzden MT25 ve R25'i bildiğin ve tanıdığın bir kişi tarafından alman senin için çok daha iyi olur onun dışında almak bir tık kumar .

Motosikleti
R25
R25 alacaksın ve insan gibi süreceksin öyle mi? Sana inanayım mı? :) 250 bin tl civarı para vereceksin, o paraya daha güçlü, daha ekonomik, daha sağlam.. Daha... Daha... Daha...

Hocam 450 sr önerirmisiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9 ve 13 bin KMde yatak saran MT25 gördü bu gözler o yüzden MT25 ve R25'i bildiğin ve tanıdığın bir kişi tarafından alman senin için çok daha iyi olur onun dışında almak bir tık kumar .
Hocam eli yüzü düzgün birisinden almayı düşünüyorum eksperede sokacağım zaten

GSX-R 250 almanı öneririm, keyifle binersin. Madem sakin kullanacaksın, Suzuki her türlü fazla fazla mutlu eder. Tip olarak daha büyük, daha yüksek hacimli gibidir genelde Suzuki motosikletleri. R25 gibi itin hovardanın eline düşmemişini rahatlıkla bulursun. İkinci eli de biraz yavaş ancak satılır yani.
Hocam gerçekten çok kaliteli bir motor ama hiç gitmiyor ya sürekli tapa gaz gideceğim demek değil zaten de gazı açınca da trafikte azıcık kaçsın istiyprum hocam

Hocam 450 sr önerirmisiniz ikinci elleri bir tık daha uygun ve yeni çıktığı için km daha düşük genelde şuan piyasada

Hocam 450 sr önerirmisiniz?

Hocam eli yüzü düzgün birisinden almayı düşünüyorum eksperede sokacağım zaten

Hocam gerçekten çok kaliteli bir motor ama hiç gitmiyor ya sürekli tapa gaz gideceğim demek değil zaten de gazı açınca da trafikte azıcık kaçsın istiyprum hocam

Hocam 450 sr önerirmisiniz ikinci elleri bir tık daha uygun ve yeni çıktığı için km daha düşük genelde şuan piyasada
R25'te Eli düzgün birisinden alıcaksanda aldıktan sonra yağ pompa vs. bakımlarını yaptırırsan sıkıntısız bir şekilde uzun KMler binersin . SR450 için çoğu sorduğum kişi alma diyor sıkıntı yaşamayan da var yaşayınca sürekli yaşayan da var şans işi bir tık İstanbul'da Oktay Motor'dan alınanların çoğu sıkıntısız diye biliyorum . Çinli motorların ne zaman sıkıntı açacağını bilmediğin için uzun yol yapmakta sıkıntılı olur senin için örn. yazın kız arkadaşınla bir yere gitmek istersin yolda kalıp gününü mahvedersin gibi düşünmek lazım.

Motosikleti
mt-25
ilanda baktığın motorları bir daha ama sağını solunu dikkatli incele. plakalık kesik mi, aynalar orjinal mi? apaçilik yapıp yapmadığını bir nebze de olsa anlarsın.ihtimal olarak apaçilik yapmayan az gibi görünse de temizinden bulma şansın var. sr larda yağ pompası sorunu belli bir modele kadar kronik ona dikkat et değişmiş mi diye

R25'in üstündeki motor acayip dayanıklı. Onlarca apaçilik görüyor, TPŞ'de insanlar üstünde katır gibi tepiyorlar, dayanıklı gayet.

Lakin ikinci el motor alacaksın ve masraf açarsa yaptıracak paran yoksa almamalısın zaten. Sosyal medyada gördüklerin, sağda solda söylenenler, abilerinn anlattıkları falan farklı biliyorum ama, gerçekler böyle üzgünüm.
Motor ne durumdadır sorusuna şöyle bak: Vakti zamanında arabacılık dönemi, ankarada yaşayan bir arkadaşıma E46 Coupe bakıyoruz. Bir kaç yeri dolaştık, sonra bir tanesini beğenince galeri ile sohbet etmeye başladı arkadaş, geçmişi nasıldır nasıl kullanıldı vs biliyor musun diye sorduk. Müthiş bir yanıt verdi:
"Sen ne yapacaksan aynısı yapıldı önceki sahibi tarafından"
Bu kadar.

Ha @3RE3RA 'nın dediği gibi tüyolar vardır, hatta motora değil sahibine bak derim ben genelde insanlara; lakin bunların hepsi, en baştaki gerçeği değiştirmiyor. Bir şey olduğunda yaptıracak paran yoksa, almamalısın.Öyle Yamaha aldım buna bişey olmaz, Troleybüs aldım bundan iyisi Mars'ta falan filan hepsi hikaye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar