r125 için mercek, devil eyes ve angel eyes montajı

Daha önce gündüz farı adında konu açmıştım. ama çok hoşuma gitmedi ve daha farklı bir şeyler yaparak bu sonuçu aldım. yaklaşık 10 gün sürdü. ama işden geldikten sonra 3 saat çalışabiliyordum. maliyeti 50 tl mercekler 50 tl ampüller 60 tl alet edevat silikon ve yapıştırıcılar 10 tl serit ledler 19 tl angel eyes toplam 189 tl ama deydi:)
hepsi kapalı
dsc00292ca.jpg

sadece beyaz angel eyes
dsc00293wyfo.jpg

sadece kırmızı angel eyes
dsc00294t.jpg

kırmızı angel eyes ve devil eyes
dsc00299km.jpg

devil eyes ve gözükmesede beyaz angel eyes
dsc00300pi.jpg

sadece devil eyes
dsc00302wh.jpg

buradada kısa farların halojen ampül ile duvardaki izi
dsc00291yx.jpg

resimler gündüz saat 18:30 çekilmiştir

Motosikletin üzerine monte edildikten sonra kısa fara xenon uzun fara halojen ampül takıp gece performansını da paylaşacağım.

angel güzel olmuş eline sağlık.
devil eyes pek hoşuma gitmedi,far içinde göze pek güzel görünmüyor.silikon şerit led alıp far camına üstten yapıştırsaydınız aynaya yansıma yapsaydı sanki göze daha hoş gelir gibi bence.ben daha önce iki yoluda denedim dıştan montaj daha güzel olmuştu..sadece bir tavsiye ama..kolay gelsin

Çok çok beğendim tebrik ederim.Kendi motoruma düşünüyorum ne zamandır ama elimden gelmiyo işte böyle işler.Benimde şahsi fikrim devil eyeslar olmasaymış tamamen sade ve orjinal dururmuş.

devil eyes in üzeine beyaz serit ile kapataçağım ve ledlerin olduğu yerlerede ledlerin çapı kadar delikler açaçağım bu sayede o kötü görüntü gizlenmiş olacak fakat ledler yanınca güzel bir görüntü ortaya cıkacak

Çok çok beğendim tebrik ederim.Kendi motoruma düşünüyorum ne zamandır ama elimden gelmiyo işte böyle işler.Benimde şahsi fikrim devil eyeslar olmasaymış tamamen sade ve orjinal dururmuş.
sanırım motorunuz yeni kasa cbr eğer ona yapacaksanız bi xenon tavsiye ederim benimkine boyutları büyük olduğu için sığmadı

sanırım motorunuz yeni kasa cbr eğer ona yapacaksanız bi xenon tavsiye ederim benimkine boyutları büyük olduğu için sığmadı

Evet yeni kasa.Cahilliğime verin bi xenon dediğiniz ne oluyo tam olarak.Gerçekten bu olayı çok istiyorum ama hiç teknik bilgim yok.Motorun üstünde şuan uzun kısa ince beyin xenon var.

Evet yeni kasa.Cahilliğime verin bi xenon dediğiniz ne oluyo tam olarak.Gerçekten bu olayı çok istiyorum ama hiç teknik bilgim yok.Motorun üstünde şuan uzun kısa ince beyin xenon var.
Kısaca anlatayım merceklerde ışığın çok fazla dağılmasını engelleyen bir perde vardır.Bazı merceklerde bu perde elektirikli bir motor ile aşağıya iner ve uzunlar yanar yani perde yukarıda iken kısa motor vasıtası ile perdenin inmesiyle ışığın daha fazla dağılmasıylada uzunlar açılmış olur merceğin içine xenon ampülü koyunca da bi xenon olur
bu arada bir cbr250 sahibininde yapmış olduğu çalışma var
http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-266.html

Kısaca anlatayım merceklerde ışığın çok fazla dağılmasını engelleyen bir perde vardır.Bazı merceklerde bu perde elektirikli bir motor ile aşağıya iner ve uzunlar yanar yani perde yukarıda iken kısa motor vasıtası ile perdenin inmesiyle ışığın daha fazla dağılmasıylada uzunlar açılmış olur merceğin içine xenon ampülü koyunca da bi xenon olur
bu arada bir cbr250 sahibininde yapmış olduğu çalışma var
http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-266.html

Evet anladım sanırım :) Herşey iyi güzel,asıl iş yapacak bi yer bulmak.Arabalar için yapıyolar ama acaba onlar yapabilir mi ?

Evet anladım sanırım :) Herşey iyi güzel,asıl iş yapacak bi yer bulmak.Arabalar için yapıyolar ama acaba onlar yapabilir mi ?
evet yaparlar ama elinizden geliyorsa siz yapın ebay dan tek li bir kit alın ama yok yapamam diyorsanız yine kit alın ama bu sefer işin ustası olmuş birilerine yaptırmanızda fayda var şu an kullandığınız xenondan hem daha güzel gösterecek hemde hemde kimsenin gözünü almayacaktır. benimkini yuvacık gezisinde inceleyebilir siniz.

evet yaparlar ama elinizden geliyorsa siz yapın ebay dan tek li bir kit alın ama yok yapamam diyorsanız yine kit alın ama bu sefer işin ustası olmuş birilerine yaptırmanızda fayda var şu an kullandığınız xenondan hem daha güzel gösterecek hemde hemde kimsenin gözünü almayacaktır.

Elimden gelecek en son şeylerden biri bu olay :) Şimdi bana bu bi xenon angel filan kaça patlar ? Ebay den artık alışveriş yapamıyorum malesef.Burdan da ne alacağımı bilmiyorum.Farlarım H4.Tam olarak komple bu olayı yapmak için parçaları nerden alabilirim,ne diye aratabilirim internette ?

Aslında sadece şu angel olayını yapsamda olur.

Vallahi çok özedim.Yok mu İstanbul Anadolu yakasında bu uygulamayı yapacak baba yiğit.Bizim cıbırlarada çok güzel gider.

http://www.youtube.com/watch?v=Kjbc2euE0yI&feature=related

bu xenon kitlerin daha iyilerini getiren arkadaşım var yurt dışından
kendisi kabin memuru olmanın avantajlarını baya kullanıyor yurt dışına çıktıkça isteyen olursa getiriyor xenon veya bixenon (sellektörlüsü)

isteyen olursa telefon numarasını verebilirim ama çoğu zaman uçuşta oluyor

bu xenon kitlerin daha iyilerini getiren arkadaşım var yurt dışından
kendisi kabin memuru olmanın avantajlarını baya kullanıyor yurt dışına çıktıkça isteyen olursa getiriyor xenon veya bixenon (sellektörlüsü)

isteyen olursa telefon numarasını verebilirim ama çoğu zaman uçuşta oluyor

Olay aslında bunları bulmak değilde yaptırcak ustayı bulmak.Burda araştırıcam bakalım eğer bulamassam irtibata geçerim sizinle çok teşekkür ederim.

yasin neler yapıyosun kanka böyle.. vallahi kıskanmamak elde değil .. :) bizde mi ss makinaya geçsek ne yapsak.. güzel olmuş eline sağlık.. bide canavarın üstünde görelim bunları :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar