R1 den audi rs4 e selamlar :)

:queen: Yahu arkadaşlar yapmayın kendini bilen var bilmeyen var. Adam resmen şov yapmış.Şimdi millet aynısını yapmasın.Motoru kapan yolda A4 ararmış

Süper Moderatör (BBRR)
bide şöle düşünün otobanda arabanızın içinde 250 gibi ciddi bi süratte giderken yanınızdan biri 320 ile vın diye geçiyo nası mort olursunuz ..:cherry:

hehe bn bunu görmüştüm daha önce ama arabanın sürücüsünün surat ifadesini görmek isterdim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Orta yoğunluklu şehir trafiğinde, altında RS4 olan bir gurbetçiyi oyuncağı kırılmış çocuk moduna sokmuşluğum vardır. (Ama kendi kaşındı)

Hem de 30 bg cik Hyo bile doğru yer ve zamanda saate 130 la şeridi ortalayıp gitmek yetiyor.

Bırakın arkadaki kendisini makastan makasa atsın:mrgreen:

bence videonun en güzel yeri, arabayı geçtikten sonra bekleyip tekrar geçmesi. almanyada kuzenimin M3 üyle otobanda 250 kmh ile giderken (arabasında sınırlandırıcı vardı, olmasada bi racer tokatlardı yine :) ) yanımızdan kırmızı bi suzuki gsx-r (sanırım 1000 likti) geçmişti. adamın yerinde olmak istemiştim.. belki ilerde allah kısmet ederse...

WBX

mükemmel bir video, daha başkalarıda varsa memnuniyetle bekliyorum. Sanki motoru ben sürüyorum sandım biran :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar