R1, 600F, 600RR, 954RR ?

Katılım
25 Eyl 2013
Mesajlar
308
Bu 4 motordan hangisi sizce ? Parayı nerden buldun diyenler olucaktır ister inanın ister inanmayın isterseniz trolleme deyin ama iddaadan para tuttu :) bi pulsara yetcek kadar param vardı üstüne bide iddadan para tutunca anlıcağınız allah baba benide gördü sonunda :) internet siteside sağolsun aynı gün tutan parayı bankaya havale edince sorunsuz sıkıntısız şimdi bankada bi makine parası yatıyor diyebilirim hiç kimseye söylemeden bu 4 modeli çıkarttım siteden ve birini alıp gelicem :)



http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-cenab-motor-s-dan-02-yzf-r1-komple-yoshimura-egsoz-234601990/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-memurdan-orjinal-km-de-goz-alici-temizlikte-ender-canavar-234420022/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-demir-oto-dan-muayene-yeni-bakimlari-yapilmis-masrafsiz-600-rr-221655363/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-arac-alacagim-icin-fiyati-cektim-temiz-honda-cbr-954rr-229826022/detay
 
Son düzenleme:
Katılım
25 Eyl 2013
Mesajlar
308
Bidaha iddaanın önünden geçmem oynamam :D hırs yapmaya gerek yok havadan bedava hayal edemiceğim bi motor alıcam belki şimdi zirvede bırakmak lazım :D
 
Katılım
12 Ağu 2014
Mesajlar
878
hiçbirini alma. 10 yılı geçmiş motorlar,ne çıkacağı belli olmaz. sıfır cbr250 al,yamaha r25 al.her zaman yeni olan yenidir.
 
Katılım
25 Eyl 2013
Mesajlar
308
sonradan pişman olmak istemiyorum bidaha motor değiştirmek istemiyorum ya r25 alıcam seneye yaza gitmiyor gibi gelcek yavaş gelcek biliyorum kendimi ben o yüzden üzülmemiş temiz bi 600cc almak istiyorum ömürlük olsun yani arabada var bitanede büyük motor çekmek istiyorum garaja gezme amaçlı güneş açtığı zaman arada bi çıkartcam garajdan
 
Katılım
31 May 2015
Mesajlar
640
İlanlara bakmadım, markalar üzerinden değerlendirme yapacağım.

954RR:Kalkışta ve ivmelenmede diğer 3ünün eline verebilecek bir motor şase ve dingil mesafesinin kısalığından dolayı virajlarıda iyidir. Kaza yaptığın vakit grenajını yedek parçasını ne şekil temin edersin orası meçhul. Karma kullanımda yaklaşık 30 kuruş yaktığı gibi bir rivayet var ne kadar doğrudur bilemem. Bu alet amatörü affetmez bunuda bil hani.

R1: Şüphesizki rüştünü ispatlamış harika bir motor yedep parça açısından pek sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum, tüketim konusu viraz sıkıntılı alet sünger bob misali depoda vakumlama yapabiliyor. Bu alet hakkında diyecek pek bir şey yok aslında zira kusursuz bir motor. Ha şöyle olur bir kaza yaparsın grenajın parasını çıkarmak için ybrini satarsın (az daha koyabilirsin hatta) bu şekilde.

CBR 600RR:600lük aletler arasında kullanılması en kolay supersport olarak nitelendirliyor, Sofuoğlu ile zamanında kendini ispat etmiş bir motor. Açıkçası şöyle baktığımda kullanabileceğin sana en uygun motorlardan birisi bunların arasında. Hem agresif hem sakin, sakinliğine aldanıp oynamaya kalktığında affetmeyecek bir motor. Yakıt olarak günlük hayatta pek cep yakacağını düşünmüyorum. Aynı zamanda çok agresif bir motor olmadığından 600 cc ss kullanıcılarının ilk motoru olabiliyor kaza yapıncada haşat olma durumu var, ikinci eline dikkat etmelisin.


600F:Açıkçası bu alet hakkında pek bilgim yok fakat hondanın 600lük racing serisinin haylaz ama uslu çocuğu beygir gücü 600rra göre düşüktü sanırım. Eski kasaları kapış kapış gidiyordu bir aralar.
 
Katılım
25 Eyl 2013
Mesajlar
308
sonuçta hepsi 250yi geçebilen hızı seven birini memnun edicek motorlar aralarından galiba en sağlamını ve az yaknını almak en mantıklısı olucak 954 deediğiniz gibi parça sıkıntısı olabilir o yüzden onu elesek r1i yakıt yüzünden elesek 600rr ve 600f arasında seçim yapıcam bu durumda ozaman 300e çıkıp uzaya çıkcak değiliz herhalde mantıklı düşününce hiç 100kmde 10-15lira fazla vermeye deymez 600f aralarında en az yakanı galiba rrda ise şekil var bakalım


Mamba09 kuponu aslında satın aldım ben maç satan bi adam vardı 400tl ye 4tane maç verdi bi anlık salaklıkla gaza gelip yatırdım gibi hissettim bankamatikten ayrılırken ama sabah uyanıp kuponu kontrol ettiğimde çığlık attım evde :)
 
Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Katılım
8 Tem 2006
Mesajlar
968
Parca, kullanim kolayligi ve ikinci elde satilma kolayligi yonunden 600rr derim. Digerlerinden birini alsan satarken epey zorlanirsin. Ama 600rr olmayacaksa da r1 derim.
 
Katılım
25 Eyl 2013
Mesajlar
308
r1'e yakıt bakımından vazgeçtim benzin atmak için iddaa oynarız buseferde :) 600f sport baksam nasıl olur kasa rr yakıt f gibi
 
Katılım
17 May 2014
Mesajlar
149
arkadaş biri de çıkıp yapma etme dememiş. Adamın motorlarına bakınca max 250 cc kullandığı gözüküyor ki o da normal 250 cc gücünde olan bir motor değil. Bu gösterdiğin motorlar hata affetmez motorlar kardeş. Sen önce ikinci le bir r25 vs al geri kalan parayı at bankaya. Zaten ülkemizde 2.el motor alım satımlarında zarar etmiyosun! Bir süre kullan alıştır kendini ondan sonra sat al bunlardan birini gönül rahatlığıyla bin.. Ha ben bunu boşuna yazdım dinlemeyecen biliyorum ama olsun..
 
Katılım
23 Mar 2011
Mesajlar
242
600 f al derim vaz gecmem zor olur artcıya gebe degil yakıt güzel gidiş fena oturus rahat
 
Katılım
24 Nis 2009
Mesajlar
580
Ağzımı açmasaydım kesin fener alırdı ama ben bas dedim ya ondan :D

Ayrıca ben olsam ya temiz 600f alırdım ya da nispeten temiz bir 654rr. Parça konusunda benim korkum yok artık internet alışverişçiliği çok gelişti yurtdışından aradığın parçayı bulabilirsin :mrgreen:
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
5 Kas 2015
Mesajlar
11,464
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aralarında tek kullandığım CB600F, o da taş gibi motor. Lâkin enjeksiyonlu mu bilemiyorum. Enjeksiyon olsa iyi olur.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst