R1 2015 .nihayet geldi ve teslim aldım

hayırlı uğurlu olsun motor hakkaten yakışmış size :), tecrübe km vs. polemiği başlamamasına şaşırdım yalnız :queen:

hayırlı uğurlu olsun motor hakkaten yakışmış size :), tecrübe km vs. polemiği başlamamasına şaşırdım yalnız :queen:

her biri kardeşimdir saygı duyarım ;-) tecrube km derken anlayamadım yeni ilk defa kullanmıyorum ki motosikleti :)))):queen:

her biri kardeşimdir saygı duyarım ;-) tecrube km derken anlayamadım yeni ilk defa kullanmıyorum ki motosikleti :)))):queen:

Sizin için söylemedim zaten. tecrübeli olsun tecrübesiz olsun kim büyük cc motorla ilgili başlık açsa hemen taş atan yargılamaya kalkan bilirkişilere seslendm :)

Off eve çıkma olayına bayıldım, sürekli göz önünde, tertemiz kalması da cabası :) Allah kazalardan belalardan korusun, güle güle kullanmayı nasip etsin.
Sayende ev kriterlerime yük asansörü de eklendi :D

İçimden bir ses boşanmış baba sendromu diyor...

Daha çok biz ona motor manyaklığı diyoruz. Zorlama pisikolojik analizlere gerek yok

CBR125 le 2000 km dağlarda kamp yaparak türkiyeyi boydan boya geçmiş bi kişi...

Bide 45 yaşından sonra testesteron düşünce sıfır 1200GS le başlayanlar var, onlarla karıştı sanırım:)

Pek çok kişinin hayallerini süsleyen muhteşem bir motosiklet.
Muhteşem görünüyor.Hayırlı olsun.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı olsun. :cat:
Kazasız belasız inşallah. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bebek odası gibi bir motosiklet odası şart hocam buna. :) Hayırlı olsun, keyifli sürüşler.

hayırlı olsun. tekerin düz bassın.
çok katlı binaların en büyük avantajı da motoru bile evine kadar sokabilmek olsa gerek. biz daha bir koltuğu evimize sokarken 40 takla atıyoruz. güya istanbulun göbeği kabul edilen taksimde yaşıyorum :)

anam nuvo dragosdamı oturuyorsunuz bizimde burada ofisimiz var
hiç görmedim r1 daha :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar