R-GSX 600 K7 Profesyonel Çekimler :) Bakmadan geçme

Haklısın vallaha.Çektirsem güzel olur.Eskilerin var 3 5 fotoğrafı ama bunun yok hiç ya :)

Ben pek anlamam da benim ki gibi çekim yaptırın gece güzel oluyor :) bi foto 40 saniye felan sürüyor :) foto lar dan biri bikepics de günün fotosu oldu tarihi hatırlamıyorum belki siz çekilince sizinde olur

1. ve 8. fotograf daha guzel olmus fakat 1. tamam ama 8. fotograf'da kaskı cıkartsan ve bazı fotograflar ıcın daha şekil olurdu mesela tekerlege bakıyorsun. kask neden kafanda :) motorun onune oturdugun pozda kaskı cıkartıp elının altına alsan hani saatlerdir yol gidiyormus çok yorulmus hesabı olurdu daha imaj fotograflar sunmus olurdun :) ama 1. fotograf guzel tam kapak fotoluk :)

harika resimler eleştirilecek hiç bir tarafı yok
bizimle paylaştığın için teşekkürler
keyifli sürüşler

Plaka 55 o bana yeter :))

Pozlar çok hoş ama şöyle sahil kenarı bi yer bulsan göl kenarıda olur güneş batarken falan çok daha mikemmel olur he :)))

İlk pozlardan bahsediyorum

Plaka 55 o bana yeter :))

Pozlar çok hoş ama şöyle sahil kenarı bi yer bulsan göl kenarıda olur güneş batarken falan çok daha mikemmel olur he :)))

İlk pozlardan bahsediyorum

:) Eren hocam yaz gelsin hele ankara da eymir gölü mavi göl felan çekim yapmaya gideriz :)

Profesyonelce çabalarla yaptığınız göbeğinizin çok belli olduğu tam karşıdan çekilen fotonuz olmasaymış da olurmuş :) Elinize sağlık :)

Alet cok guzel. Ilk sayfadaki fotolar da cok guzel. Ceken abi bilmiyorsa fotograf makinesi mi cok iyiydi anlamadim cunku renkler filan harika cikmis.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar