R-GSX 600 K7 Profesyonel Çekimler :) Bakmadan geçme

Motor harika arkaplan harika siz harikasınız çekimlerde haliyle müthiş olmuşlar :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Resimdeki abiyle tanışmak isterdim resimini günlerdir profil resmi olarak kullanıyorum :D şimdi burada görünce şaşırdım googleden öylesine bakarken görsellerde denk gelmişti bu fotoğraf :D

Abi adam resim çekmesini biliyorda sende göbeği çekmeyi öğrenseymişsin ;) şaka bi yana on numara çıkmışsın fotoğraflarda :)

Resimdeki abiyle tanışmak isterdim resimini günlerdir profil resmi olarak kullanıyorum :D şimdi burada görünce şaşırdım googleden öylesine bakarken görsellerde denk gelmişti bu fotoğraf :D

tanışırız elbet birgün hocam :) başkasında görmek çok mutlu etti beni :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------

Abi adam resim çekmesini biliyorda sende göbeği çekmeyi öğrenseymişsin ;) şaka bi yana on numara çıkmışsın fotoğraflarda :)

hiç sorma içe çekilmiş hali o :D

Bu renge bayılıyorum kazasuz belasız sürüşler dilerim. Fotolar çok hoş ama cami önünde gece yerde oturduğunuz renkler vs harika

Phoenixs hocam beni yanlış anlamayın ama çekimleriniz çok kaliteli ama bu kadar kaliteli çekimlere bir motosiklet pantolonu ve motosiklet botu daha çok yakışırdı.

Phoenixs hocam beni yanlış anlamayın ama çekimleriniz çok kaliteli ama bu kadar kaliteli çekimlere bir motosiklet pantolonu ve motosiklet botu daha çok yakışırdı.

kesinlikle haklısınız hocam :) da pantolon la bot tan nefret ediyorum :) ama kısmetse seneye nisan gibi alırım seneye motoru çok daha aktif kullanmayı düşünüyorum

Haklısın vallaha.Çektirsem güzel olur.Eskilerin var 3 5 fotoğrafı ama bunun yok hiç ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar