R-GSX 600 K7 Profesyonel Çekimler :) Bakmadan geçme

Öncelikle iyi günler konuyu buraya açmamın sebebi çok istek vardı :) özellikle resimleri bekleyen :) resimleri çeken abimiz pek motosiklet pozundan vs anlamıyor eleştirilerinizi bol tutarsanız ona göre yeni pozlar çekecez :) tüm resimlerin ortalama 4000x3000 şeklinde orjinalleri mevcut :) isteyenler olursa diye iyi seyirler umarım beğenirsiniz.

Uploaded with ImageShack.us

İzmir İl Temsilcisi
Bir motosikletle çekilebilecegin bütün pozları çektirmişssin. tek hoşuma gitmeyen şu oturdugun sanki biraz göbek varmış gibi :)

Ankaranın şu yaylasına bende gezmeye gitmiştim ufak bir köye çıkıyordu yolun sonu harp okuluna gittgim zamanlarda yollar o kadar zevkliydiki arabayla bile keyif almıştım.

Motoru yeni aldın ve 2nci el aldın sanırım eski sahibine bu fotoları göstersen pişman olur o derece güzelller nazar degmesin ve maşallah diyorum tekerin düz bassın..

Bir motosikletle çekilebilecegin bütün pozları çektirmişssin. tek hoşuma gitmeyen şu oturdugun sanki biraz göbek varmış gibi :)

Ankaranın şu yaylasına bende gezmeye gitmiştim ufak bir köye çıkıyordu yolun sonu harp okuluna gittgim zamanlarda yollar o kadar zevkliydiki arabayla bile keyif almıştım.

Motoru yeni aldın ve 2nci el aldın sanırım eski sahibine bu fotoları göstersen pişman olur o derece güzelller nazar degmesin ve maşallah diyorum tekerin düz bassın..

çok sağol hocam alalı çok oldu :) da profesyonel çekim anca kısmet oldu :) göbek var hemde çok :D anca bu kadar kapatıbiliyorum

İzmir İl Temsilcisi
çok sağol hocam alalı çok oldu :) da profesyonel çekim anca kısmet oldu :) göbek var hemde çok :D anca bu kadar kapatıbiliyorum

Estafrullah Phoenixs eleştirmek ne haddime cuk diye uymussun kadrana fotojenik adamsın bu bir gerçek :)

saygılarla ..

resimler güzel. motosiklet üzerindeki pozlar güzel fakat ön lastiği kavrayıp çektiğin iki fotoğraftaki mesaj nedir bir anlam veremedim :)

Ben pozları ve fotoğrafları cok begendim , guzel olmuş :)
Keske 'haberim yokmuş gibi çek' de deseydin :D

Fotolar, motosiklet hersey on numara :)
Maşallah diyelim de nazarımız değmesin :)

bakmadan geçme demişsin sahibinden ilanı gibi:) bende sorayım en son ne olur? :) gerçekten maşalllah güzel kareler evladiyelik:)

:) çok sağolun hocam gönüller bi olsun :) maddi her türlü konu aşılır

Üşenmeden bu kadar uğraşmışsınız, umarım iyi eğlenmişsinizdir güzel olmuş :rendeer:

Resimlerdeki pozlar gayet iyi maşallah, çekimler de bir o kadar güzel, devamını bekleriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar