R 5 ıle kaza yapan arkadas

eger gereklı parcaları alırsan hıc bır ucret talep etmeden motorunu toplarım ama yardım edıceksın

ne demek istedin neron57 yaf? ben hiçbir şey anlamadım ama tek bir şeyden eminim tanışma başlığıyla alakası yok :) motosohbet'e alalım bunu :cat:

senle tnısmıstık hatırlarsan r 5 le bır arkadas kaza yapmıstı ona solemıstım nıkını hatırlamadıgım ıcın eger parcaları alırsa motosıkletını ucretsız tamır ederım demek ıstedım

teklif : neron57
muhatab: skullhunter
katalizör:pro :)
enzim: muritu

:)
kazasız belasız gunler diler

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
neron57 sagolasın motorun kaskosu vardı kasko butun masrafları karsılıyor su an motor maslakta performans motorda parcalarıda yakında yurt dısından gelicek yakında.
Motorda o kadar abartı bir hasar yok toplanınca satılmasında yardımcı olabilirsen sevinirim
ilgin için cok tesekkurler :cat:
Bu arada motor kawasaki er-5 :)

skullhunter bırsey degıl teklıf benden bır sorunun olursa herzaman yardım ederım motoru satmaya gelınce o kolay motor yok zaten pıyasada kolay satılır ama sana bır tavsıyem var eger motorun plakası ustundeyse hemen sok cun ku bahsettıgın servıse cok ınsan gelıyor ve plaka etıket oluyor yarın burgun satarken motoru bırıne gosterısen hatırlayıp almaya bılrı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar