PULSAR'ıma kavuştum, birkaç sorum olacak :)

Uzun yola her motosiklet gider, 50'lik motor da gider uzun yola ama önemli olan sen gidebilir misin :)sana bağlı bir şey o biraz. hava soğutmadan yana bir sıkıntı falan da yaşamazsın bu arada.o "hava soğutma sıkıntılıdır" muhabbeti koca bir şehir efsanesinden başka bir şey değil :) şehir içindeki gibi dur-kalk da yapmayacaksın sonuçta. istersen saatlerce kaptır hiç durmadan git, istersen 100 km de bir mola vererek git, istersen 2 binde bir mola ver paşa gönlüne kalmış.
Bu güzel oldu saol dostum:)

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin, bende 15 gün önce pulsar 200 ns aldım çok memnunum (sadece arada bir yolda giderken debriyaja bastığımda stop ediyor neden kaynaklandığını hala anlamış değilim) canavar gibi motor. 15 gün önce aldım şuan 1000 km ye geldi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Evet arkadaşlar, hayalime kavuşmuş bulunuyorum elhamdülillah. TVS'mi YBR'mi CBF'mi derken 150 NS'de karar kıldım. 2 buçuk aylık 2900 km'de olan bu motoru 4900 tl'ye satın aldım. Yatması kalkması problemi olmayan bir motor bir haftadır kullanıyorum memnunum elhamdülillah.

Marka takıntısı olan bir insanım aslında. Ama Bajaj'ın kendi ülkesinde ve dünyanın birçok yerinde yapmış olduğu isim ve fiyat orantısı beni 150 NS almaya itti. Ayrıca tip olarak da akranlarının epey ilerisinde malum :)

Değerli Arkadaşlar, bu benim bir nevi başlangıç motorum ve pek anlıyor sayılmam. Basıyorum gidiyor yani. İnsanlar titriyor falan diyorlar ama ben hissetmedim ki büyük ihtimalle titremeyen motora binmediğim içindir daha önce :D Neyse Allah cümlemizi trafiğin belalarından ve her türlü kazadan muhafaza eylesin. Soracaklarıma geçeyim ;

1-Öncelikle, fabrika çıkış lastiklerini biraz daha kalın bir lastik ile değiştirmemin motora bir zararı olur mu?

2-Günlük istikametim 10 gidiş 10 geliş toplam 20 km. Bunda sorun yok. ama 2-3 ayda bir İstanbul Balıkesir arası yapmam gerekiyor. Yapar mı? Yani titrer yorar falan demeyin. Ben yorulayım problem değil. Motor gider mi?

3- Güvenlik olarak gece kapalı otoparkta (aylık 80 tl :( ) gündüzde işyerinin yanında 70 liralık bir halatla bağlıyorum. Artı olarak 65 liralık bir alarm takıcam. Yeterli olur mu? Sadece gündüz için.

Evvelce kullananlar veyahut motordan iyi anlayan abilerim bu kardeşinizin suallerine cevap verirseniz mutlu olurum.Teşekkür ediyorum şimdiden ve dualarınızı bekliyorum :)

Selam Hocam, öncelikle hayırlı olsun! elimden geldiğince yorumlamaya çalışacağım;
1- fabrika çıkış lastikleri iyi olmadığı için değiştirmen senin yararına olacaktır.
2- Eğer uzun yolda çok basmadan sakin sakin gidersen rahatsız etmeyecektir. Fakat basayım dersen pek mutlu etmez.
3- Hırsıza kilit mi dayanır? :(

tekerin düz bassın inşAllah!

Hayırlı olsun bendede st 125 var güzel motor almışın lastikleri bütçen uygun olduğunda değiştir michelin yada metzeler güzel lastikler kendi lastikleri çok kayıyor dikkat et.

öyle motoru dinlendire dinlendire git muhabbetine inanma depoda benzin bitinceye kadar git birşey olmaz motoruna fazla sürat yaptırmassan yakıt düşük olur ve motorun zorlanmaz sürat yapsanda sıkıntı olmaz o sıkışıp şişen motorlar 30 yıl önceydi yok öyle motor kalmadı

Öncelikle motorun hayırlı olsun. Bende 150 ns kullanıcısıyım. Facebook sayfasında bir arkadaş paylaşmıştı. Mitas bizim motorlar için orjinal ölçülerinde lastik üretmiş. Takım olarak 350 tl di yanılmıyorsam. Ama mitas kaliteli lastikmi diye sorarsan bilemem. Orjinalinden iyi olacağı kesin. Kullananlar memnundu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar