Evet arkadaşlar, hayalime kavuşmuş bulunuyorum elhamdülillah. TVS'mi YBR'mi CBF'mi derken 150 NS'de karar kıldım. 2 buçuk aylık 2900 km'de olan bu motoru 4900 tl'ye satın aldım. Yatması kalkması problemi olmayan bir motor bir haftadır kullanıyorum memnunum elhamdülillah.
Marka takıntısı olan bir insanım aslında. Ama Bajaj'ın kendi ülkesinde ve dünyanın birçok yerinde yapmış olduğu isim ve fiyat orantısı beni 150 NS almaya itti. Ayrıca tip olarak da akranlarının epey ilerisinde malum
Değerli Arkadaşlar, bu benim bir nevi başlangıç motorum ve pek anlıyor sayılmam. Basıyorum gidiyor yani. İnsanlar titriyor falan diyorlar ama ben hissetmedim ki büyük ihtimalle titremeyen motora binmediğim içindir daha önce

Neyse Allah cümlemizi trafiğin belalarından ve her türlü kazadan muhafaza eylesin. Soracaklarıma geçeyim ;
1-Öncelikle, fabrika çıkış lastiklerini biraz daha kalın bir lastik ile değiştirmemin motora bir zararı olur mu?
2-Günlük istikametim 10 gidiş 10 geliş toplam 20 km. Bunda sorun yok. ama 2-3 ayda bir İstanbul Balıkesir arası yapmam gerekiyor. Yapar mı? Yani titrer yorar falan demeyin. Ben yorulayım problem değil. Motor gider mi?
3- Güvenlik olarak gece kapalı otoparkta (aylık 80 tl
) gündüzde işyerinin yanında 70 liralık bir halatla bağlıyorum. Artı olarak 65 liralık bir alarm takıcam. Yeterli olur mu? Sadece gündüz için.
Evvelce kullananlar veyahut motordan iyi anlayan abilerim bu kardeşinizin suallerine cevap verirseniz mutlu olurum.Teşekkür ediyorum şimdiden ve dualarınızı bekliyorum