Pulsara tur camı takma

Geçen hafta takmayı denedim tek başıma 2 tane büyük vidayı nereye takacağımı bulamadım. Yani beceremedim takmayı takan arkadaşlar bi yardımcı olsa. Foto falan atsanız çok iyi olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------

Yardım edebilecek yok mu

Var aslında ama takmasanız daha iyi. Titreşimden çok rahatsız olacaksınız demedi demeyin.

1 sene kadar oldu ama yanlış hatırlamıyorsam üzerindeki mevcut camı çıkartıp bu camın arkasındaki küçük plastik parçayı da sökerek bu plastik parçanın tutturulduğu kısma yeni camın ayaklarını tutturuyorsunuz. Yine yanlış hatırlamıyorsam 4 tane civata kullanmanız gerekiyor ve bunlardan iki tanesi motorun üstünde olanlar. Sadece bu bahsettiğim plastik parça dışarıda kalacak, başka parçanın kalmamış olması lazım.(motorun kendi üstünde gelen cam dahil olmak üzere geri takılıyor)

Bu arada bende hiç titreşim ve ses yapma sorunu olmamıştı (Olmamıştı diyorum, motorumu sattım) Plastik sonlu somunları ve pul yerine gelen lastik contaları düzgün takıp civataları gerekli torkunda (el ayarı) sıkarsanız sorun olmayacağını düşünüyorum.

Geçen hafta takmayı denedim tek başıma 2 tane büyük vidayı nereye takacağımı bulamadım. Yani beceremedim takmayı takan arkadaşlar bi yardımcı olsa. Foto falan atsanız çok iyi olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------

Yardım edebilecek yok mu

elimde video var ama buraya yukleyemiyorum özelden numaranı atarsan sana yollarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar