Pulsar200ns Egsoz Önerirmisiniz?

Selamunaleyküm
Yaklaşık 2 Ay Önce 200NS Aldım Ve Egsoz Taktırmak İstiyorun
Önerebilceniz Pulsara Yakışan Ve Ben Kullanıyorum Almanı Tavsiye Ederim Dediğiniz Egsoz Varsa
Yazarsanız Sevinirim
Bütçe: 1200 TL

kesinlikle alma derim. insanın gaz açası gelmiyor düşük ccde egzoz takınca

Bende de ns200 var ve bir ns200 sahibi olarak bu motora egzoz taktıran veya mevcut egzozla oynayarak gürültü seviyesini arttıran arkadaşlara şahsen hoş bakmıyorum. Çünkü kediyi aslan gibi kükretmeye çalışıyorsunuz ve hakettiği bu değil. Bundan da nasıl tatmin olunabiliyor anlamış değilim. Yine de buna imkan veren kanunlar ve şartlardan dolayı saygı duyuyorum.

Ben şu anda en iyi sesi alabileceğin bir egzozcu biliyorum kendimde eski kullandığım pulsara taktırmıştım fakat 1 gün sonra geri söktürdüm.
Gören herkes çok beğendi adamlar 1000 TL harcamış egzoz taktırmış ama benimkinin sesi daha tok ve daha kıyaktı seste bozulma sıfır'dı fakat kardeşim gürültü kirliliğinden başka hiç birşey değil inan bana tek silindir motosiklete egzoz bana kalırsa gitmiyor tabiki zevk meselesi birşey diyemem ama eğer istersen sana yaptırdığım yerin adresini verbilirim gidip yaptırırsın toplamı sana 300 - 400 arası bir paraya patlar taktırmasıyla birlikte bu arada işçilikleride gerçekten çok iyi ama tekrar tekrar sölüyorum tek silindir motosiklete egzoz gitmiyor artı olarakta subapların çabuk bozulmasına neden oluyor bunu ben değil ustalar söylüyor

Adres olarak'ta istanbul kağıthane gültepe endüstri meslek lisesinin sokağında köşedeki binada zaten okulun giriş kapısına gittiğin zaman göreceksindir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar