Pulsar Rs 200 Aldım

Salı günü alıcam dediğim bajaj pulsarı aldım. Motor hakkında yorumumu diğer konuda yazmıştım. Ama gerçekten parasının hakkını veren çok güzel bir motor.
Motoru çok detaylı resim çekemedim. Arkadaşlar Bi kaç tane binerken fotoğrafımı çekmiş.
Buyrun 2 resim atiyim. :)

Öncellikle hayırlı olsun sorucağım bi iki soru var :D ,0 mı aldınız ,yeşil rengi var mıydı ? kaaç aldınız , önceki motora göre kullanımı rahat mı ?

Sağolun.

@motorcumetog Yeşil rengi bir tek kayalar motor da var biliyorum. Fiyatı 12.500. Ama cidden sarı daha güzel. Benim önceki motor katırdı bu motor bambaşka bir dünya. O yüzden hiç karşılaştırma yapmak istemiyorum. Ama 11.750 ye böyle özelliklerde böyle bir motor dururken gidip sırf japon olsun diye 2. El cbr alan adama şaşarım.

Sağolun.

@motorcumetog Yeşil rengi bir tek kayalar motor da var biliyorum. Fiyatı 12.500. Ama cidden sarı daha güzel. Benim önceki motor katırdı bu motor bambaşka bir dünya. O yüzden hiç karşılaştırma yapmak istemiyorum. Ama 11.750 ye böyle özelliklerde böyle bir motor dururken gidip sırf japon olsun diye 2. El cbr alan adama şaşarım.

eski motorun neydi ? sürüşü kolay mı ? ben bunun ile ninja 300 arasında kaldım para çok önemli değil kullanımı rahat olsun şehir içi sahile felan gideyim yeterli , sence bu sürüşü trafik için iyi mi dur kalk için ?

Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın.

Şu sarı renkte ne buluyosunuz ya ticari gibi :D Siyahın asaleti varken.

Çinli 125 cc vitesli idi. Ninja 300 ü bilmem paran varsa 300 cc ye kadar en iyi motordur. Param olsa alırdım. Bunda ben hiç bir sıkıntı yaşamadım. Naked versiyonu daha zor geliyor bana aralardan geçerken filan. Bunla çok daha rahat geçiyorum.

Hayırlı olsun. Bence hem şehir içi hem de şehir dışı için pulsarlar gayet yeterli motorlar. Yakıtı iyi, parçası ucuz, şekil de va. daha ne olsun?

eski motorun neydi ? sürüşü kolay mı ? ben bunun ile ninja 300 arasında kaldım para çok önemli değil kullanımı rahat olsun şehir içi sahile felan gideyim yeterli , sence bu sürüşü trafik için iyi mi dur kalk için ?

Abi ninja 300 bunun dengi değil be
Sıfır 12.000 Nerede 26.300 nerede

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

Bu arada hayırlı olsun abi gecen gayret tepede görmüştüm sarısını o na şimdi bide açık egzoz 😆

Dengi değil tabidie , hızlanma vs hız benim için önemli değil ninja 300 ikinci el alıcağım 15 bin ile 18 bin tl arasında onun yerine bana aynı konfor ve kolay kullanımı sağlıyacaksa pulsar 200 rs alayım diyorum

Yanlış hatırlamıyorsam sen stickerları sökmeyi düşünüyordun sökünce foto atabilirmisin.

Hayırlı olsun sizide Rs sahibi olanlar grubuna ekleyelim.Özel mesaj attım.

Hocam gönderdiğiniz numaranın whatsapp kaydı yok. Bende nedense mesaj gönderemiyorum. Sistemde bi hata var galba. Siz gönderdiğiniz numarayı kontrol eder misiniz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------

Herkese teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar