- Katılım
- 27 Nis 2016
- Mesajlar
- 1,857
- Konu Yazar
- #121
Arkadaşlar hakikaten de konu güzel uzamış, kimse para vererek aldığı ve de duygusal bağ kurduğu bir ürüne dandik olduğunun söylenmesini istemez. Misal bugün konuyu açan arkadaş Pulsar'a "tırto" derken yarın öbür gün 600'lük ya da üstü bir Japon, Alman v.s motoru kullanan da trafikte gördüğü Leoncino'ya "sikko" ya da "İtalyan görünümlü Çinli" diyebilir. Bu işler böyledir. Kimse birbirine kırılmasın, kızmasın. Son olarak video ismini yanlış hatırlayabilirim ama AEA'nın "Taşan R1" isimli bir videosu vardı, izlemenizi tavsiye ederim. Bugün düzlükte Leoncino Pulsar'ı yer, yarın öbür gün öyle bir viraja ve sürücüye denk gelirsiniz ki Pulsar da Leoncino'yu tokatlar.
Söylediklerinizin her kelimesine katılıyorum. İşini bilene 50 beygir yeter. Ama süremeyen adama 160 beygir motorda versen ne dönebilir ne durabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
Önce ki sayfalarda yazdım ama sanırım okunmamış. Bunu videoyu paylaşmamın sebebi bu markanın bu modelini süren tiplerin genelde aynı profilde olması. Yani başta model hakkında kötü bir şey söylemedim. Ve söylemek bir özgürlüktür. Herkes her markanın her modeli hakkında fikir beyan edebilir. Bir kaç mesaj önce de videoyu izledikten sonra kendime kızdığımı bu kadar kolay gereksiz bir hırbonun gazına gelmenin doğru olmadığını kabul ettim. Aslında konunun uzama sebebi. Bu motorun sahiplerinin ❝ Kusura bakmayın ağalar bir yanlış ettik ❞ filan dememi beklemeleri. Ben özür dilesem, ki dilemem. Bu durum Pulsar' ın tırto, teneke, berbat ve kronik sorunlu bir motor olduğunu değiştirmez.
aslında tam olarak size değil genele yazmıştım ama ufaktan size de bir mesaj vermek istedim.
hatta shine34 nickli arkadaşımız da ekleme yapmış.
tipik türk insanının tarifini yapmak istedim.
Nolur artık kendi icatlarımız, kendi yaptıklarımız ile övünelim; birşeyler yapalım.
şu ortadoğu çöplüğünde helak olacağız yoksa.
Çalıştığım firma ve yaptığım iş gereği ülkeden döviz götürenler aksine döviz getiren ender bir firmayız. Ve makine üretiyoruz. Katılıyorum. Ama bazı gemiler çoktan kalktı. Ekonomik olarak çökmemizin sebebi zaten bu. Herkesin inşaat yatırımı yapması. Ve artık bunu alacak kimsenin olmaması. Yeniden başarılı olduğumuz alanlara geri dönmeli ve Tarım, Turizm gibi sektörleri toparlamalıyız.