- Konu Yazar
Evet abilerim,ablalarım ve kardeşlerim yaklaşık 3 hafta önce ikinci elden crypton motorumu takasa verip pulsar aldım aldığımda Tek sorunu devirde dalgalanma yani rolanti sürekli 1-2 arasında oynuyor sabit durmuyor Herkes yazılımsal bir sorun olduğunu söyledi,devir saatında hiçbir sorun yoktu ama ben aldıktan bi kaç gün sonra saat bazen ortalarda duruyor bazen tam tur atacak kadar gidiyor bazen 5b devirde giderken 10b devir gösteriyor üstündeki camın ibreyi sıkıştırdığı kanaatindeyim çünkü camı çizmiş biraz ibre, ve son sorun olarak gösterge aldığımda Her rakamın ve yazının üstündeki çizgide sönüklük hatta hiç gözükmemesi sorun Bu halde muayeneden geçemez bana göre çoğu zaman hızı anlayamıyorum geçen servise gittim orda motorun yağmurda sel basmıştı su altında kaldığını öğrendim sanırım gösterge Bu yüzden göstermiyor şuan servise gitmeye param yok motora saydığım para dışında sigorta beni sömürdü resmen 550 tl den tutun 11000tlye kadar fiyat verdiler elim ayağım titredi bunu duyunca.sorunlarımın cevabını sizden duymak istedim belki yaşayanınız yada anlayanınız vardır diye.Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..
Son düzenleme: