Pulsar bu ses nedir? (Videolu)

Arkadaşlar telefondan girdiğim için link olarak atabiliyorum. Motorum her çalıştırmada soğukken böyle bir ses çıkarıyor gaza ufak ufak yüklenince. Rolantide yok ses. Ama ısınınca 5-6 dk sonra geçiyor. Canımı sıkıyor. Konuya hakim arkadaşlar birşey söylerse sevinirim. Teşekkür ederim

https://m.youtube.com/watch?v=kTGQFCnuMKg

İstersen bir servise göster. Daha iyi anlayanlar çıkar ama kendini bekleyip riske atma derim.

Evet jet gibi çıkan ses. Ama ısınınca kesiliyor. O yüzden extra bi ses olarak adlandırdım ben. İnşallah normaldir :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------

Baska fikri olan arkadaşlar varsa düşüncelerini bilmek isterim

motor kayışlı olsa kayış ses yapıyor diyeceğim ama, diğer pulsarcılara sormak gerek o ses herkeste var mı.

Bende böyle bir ses yok.

Ne sıcakken nede soğukken böyle bir ses duymadım şimdiye kadar.

Normal bir sese de benzemiyor zaten.

Bence de bir servise göster derim.

Evet yani normal değil biliyorum çünkü normal sesi öyle çıkmıyor ısındıktan sonra. Gıcık bir ses yani. Anlamadım gitti. Serviste pek sıkıntılı yok randevu al bilmem ne. İnşallah ciddi birşey değildir çünkü bir süre goturemeyecegim

Kullanim kılavuzunda önerilen yağ numarası kullanıldı. Castrol marka.

bişey olmaz bence ama tedbiri sen al takdir allah'tandır. hondaların her zaman çıkan o gıy gıy gıy sesine benziyor.

Son düzenleme:
Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar. Normal olsun aman zaten :) Yağ değişimi yapacağım. Bakalım sonuç ne olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar