Pulsar Benzin pompası çalışmıyor - - Sigorta

Bugün motoru çalıştırdım kapatıp bidaha marş yapayım dedim pompadan tuhaf sesler gelmeye başladı bidaha aç kapa yaptım bu sefer hiç ses yok.
Sigortaları kontrol ettiğimde 7.5 luk Bi sigortanın yanık olduğunu gördüm bu sigorta benzin pompasına mı ait acaba?

işaretlediğin yerdeki sigorta yedek sigorta. bir bağlantısı vs yok.

motorun depo altındaki sol plastik kapağı aç, depoya giden mavi bir soket göreceksin. o soket yakıt pompasının soketidir. 12v aküye bağla bakalım pompa çalışıyor mu?

çalışmıyor ise ya sanayiden 38mm lik üniversal pompa alıp uydurmaya çalışacaksın (motorun kendi pompası 30mm'dir.), ya komple yenisini orijinal alacaksın (1800 tl) ya da bire bir uyumlu yan sanayi kitler var (tr'de yok. indiamart'dan almalısın)

ben sanayiden 3.5 barlık 38mm bosch pompa alıp yuvasına uydurmayı tercih ettim 3 bar pompa da oluyor. bu arada indiamart'dan yan sanayi yakıt pompası kiti de sipariş ettim. şimdilik sanayiden aldığım pompayı kullanıyorum. sipariş ettiğim kenarda duruyor takmadım.

işaretlediğin yerdeki sigorta yedek sigorta. bir bağlantısı vs yok.

motorun depo altındaki sol plastik kapağı aç, depoya giden mavi bir soket göreceksin. o soket yakıt pompasının soketidir. 12v aküye bağla bakalım pompa çalışıyor mu?

çalışmıyor ise ya sanayiden 38mm lik üniversal pompa alıp uydurmaya çalışacaksın (motorun kendi pompası 30mm'dir.), ya komple yenisini orijinal alacaksın (1800 tl) ya da bire bir uyumlu yan sanayi kitler var (tr'de yok. indiamart'dan almalısın)

ben sanayiden 3.5 barlık 38mm bosch pompa alıp yuvasına uydurmayı tercih ettim 3 bar pompa da oluyor. bu arada indiamart'dan yan sanayi yakıt pompası kiti de sipariş ettim. şimdilik sanayiden aldığım pompayı kullanıyorum. sipariş ettiğim kenarda duruyor takmadım.

Çalışıyorsa ne yapmalıyım aküden oraya akımın gitmesini ne engelliyor olacak?

elektrikçiye baktırırsın. bence bunu sorduğuna göre komple elektrikçiye baktır. seni aşıyor durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar